|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() biliyorsunuz bu balık icin cok şey yazıldı bu konulara ek olarak akdeniz palamutu denen aslında yazılı orkinos olarak bilinen bu balık ile bizim karadenizden egeye kadar uzananan bölümde tutulan palamut balığı cinsini ikisini bir araya getirdiğiniz zaman görünüş olarak cok ufak ayrıntılar ile bir birinin aynı olmadığı anlaşılır.tabi eti ve lezzeti bakımındanda farkı tartışılmaz.burada ekliyeceğim resimde akdeniz palamutunun kemik yapısı hakkındada bilgi sahibi olur sunuz.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] URL=http://imageshack.us]
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() paylaşım için teşekkürler rauf abi...daha iyi gösterilemezdi vallahi...
bu arada bu balığı iskelet haline sen mi getirdin abi ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi ilkönce tebrikler sonra afiyet olsun. Ne diyeyim ben bu aralar ava gidemiyorum böyle avlanan balıkların resimleriyle idare ediyorum. Teşekkürler Rauf abi.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf ağabey, harika bir konuya değindin. Bu süper oldu.
Gerci tüm baliklar gözüme mücevher gibi gözükse de, bir kac ay önce bir palamut pilaki yaptim (söylemesi ayip olmasa gerek) Resmen dilimlenmis kavak ağacindan farki yoktu. Ne lezzet ne yag. Ama ondan bir önceki aldigim ve yine ayni sekilde hazirladigim palamut tek kelimeyle harikaydi. Soracagim şudur ki, nedir bu baliklari ayirt edebilmenin sirri ? Ekledigin fotograflarda feno tip olarak farkliliklar cok rahat görülüyor. Bu konuya bir de sözlü olarak bir seyler ekleyebilirsen çok memnun olcağim. Simdiden cok tesekkür ediyorum. Emegine saglik...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abi dikkatle bakılınca arasındaki farklılık gözüküyor,harika balıklar afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi teşekkürler şimdi hangisi hakiki lezzetli palamut hangisi akdeniz palamutu???
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi yine döktürmüşsün. Açıkçası ben bir Egeli olarak her zaman için beyaz etli balıkları tercih ederim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() 2 balık arasındaki 5 farkı bulun
![]() ![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 05-01-2007 " tarihinde saat 18:11 itibariyle CaTSiLeNcE tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2010 01 09 ceylan palamutu | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 14-01-2010 19:26 |
Orkinos ( Akdeniz Orkinosu ) hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 0 | 14-06-2009 00:43 |
Ceylan Palamutu | Rauf | Deniz Balıkları | 17 | 03-11-2008 11:34 |
taygunun palamutu | cumhur | Videolar | 16 | 08-12-2007 23:30 |
Akdeniz Müreni - Muraenidae | BLACK SHARK | Deniz Balıkları | 15 | 12-08-2007 00:41 |