|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet başlıktaki gibi kuruduk kaldık abilerim.
Cumartesi gününden anlaşıp herşeyi hazırladık. Pazar sabaha karşı 4:30 sularında Adnan abi Mert abi ve Adnan abinin arkadaşı Mustafa abi gelip beni aldılar. Narlıderedeki kahvemizde sağlam bir kahvaltı yapıp yola koyulduk. Hava güzel ortam güzel muhabbet güzel karanlıkta yollardaydık. is.... ve iz... olmaması için sadece ama sadece mercan,fangri muhabbeti ile yolu geçirdik ![]() ![]() ![]() ![]() Mert ve Adnan abime çooooook teşekkürler demek istiyorum Herkese Rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() tayguncum istediğiniz balıkları alamamış olsanızda gününüz gayet güzel geçmiş.ben kokar çuprasıyla bu hafta tanıştım.onunda avı baya zevkli en azından balık çekmişsiniz.
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago en sonunda Adnan Abi kiloluğu kitledi ama oltaya. Her ne kadar müren de olsa
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Kiloluk serbest diye diye tuttu kiloluğu hakikatten
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() sağlık olsun be kardeşim şurda iğdelere ne kaldı , beklicez
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun,yinede çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Biz balığı çoktan mecburen kapattık,bizede yazık değilmi?mecburen haziran sonu beklenecek.vay baboooooooo
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() tayguncum müreni aldıysan bravo sana yanılmıyorsam 2005 yılında yazdığın bir yazıyı okudum aynen şöyle yazmışsın mürenden(tırsıyorum)yanlışmı okudum acaba
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Turgay kardeşim yinede sen sen ol mürenden ''tırsmak lazım ''sözünü yabana atma.Sevgili adminimiz acaba elinde kepçe olmasa müren e yaklaşabilirmiydi acaba.
![]() Sevgili Taygun'um,Güven'im ve Adnan kardeşim,inşallah en yakın bir zamanda daha iyilerinin ve irilerinin de denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum..... Haaaa,kıyı için illa ki.iğdelerrrrrrrrrrrrrr diyorum.Haklı olduğumu benim yaşıtlarım ve deneyimi olanlarda bilirler... İllede iğdelerrrrrrrrrrrr a ç m a y a başlıyacak.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 saat kaldık | eminkaya | ZIPKINLA SUALTI AVI | 14 | 21-06-2008 11:21 |
erol bey, mert bey nerelerdesiniz hasret kaldık | kturkol | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 23-07-2007 17:17 |