|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Malum benim mutat balkon kücültme faaliyetlerim hala devam ediyor(veya türk kası incetme ?) bu meyanda her sabah alışılmış sabah yürüyüşüm evden liman parkuru olan 8 km lik yolda bir baktım deniz harika hem yürüyorum hemde icimden bu gün bir kontrol edelim bakalım gecen haftadan bi değişiklik varmı bizim meralarda diye.eve dönünce bir telefon bizim selehattin ağbi gel bu gün bi cıkalım diye davet etti kendi teknesi ile ağbi dedim allahtan başka şey isteseydim olurmuş.sözleştik 12 gibi cıktık bir kac kerterize baktık 50-55mt lerde birşey yok bir iki paşa pontolonu bir lokum o kadar mercan efendiler nereye gitmişse gitmiş yoklar.yapacak bişi yok dedik kıyılıyalım ızmarit bari yakalayalım koyunun olmadığı yerde keciye abdurrahman celebi derler hesabı suyunu bulduk ben iki kilo kadar ızmarit bir iki ufak mercan bide iri kıyım iki tane balon cektim.selehattin ağbim de iki kilo ızmarit cekti deniz ana bu seferde bunlarla dönmemizi sağladı şükür.Anladığım kadarı ile bütün denizlerimizde alışılmışın dışında bir verimsizlik hakim .bol balıklı günlerin bir an evvel gelmesi dileğiyle herkeze selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] selehattin ağbim su icme molasıda. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ızmarite geeeell. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Abdurrahman celebiler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Başımızın belası balon efendi. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf abi tebrikler ben izmarite bayılırım tavası harika olur
![]() İnşallah şu iri mercanlardan haber alırsın yakın zaman içerisinde
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() aman aman...hava deniz mükemmel...harika bi gün geçirdiğine eminim rauf kaptan...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi inşallah mercanlısı da olur bu avların
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sevgili hocam, izmarit olsun bizim olsun yani....
![]() Neyse, azıcık dahi olsa ''hamlık'' gitmiştir üstadım.... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() yok zamanda harika av abicim ne yapalım bir süre daha katlanıcağız az kaldı.....
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Rauf hoca.. afiyet olsun...
|
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
SAğ olasın mufi ustam selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Şubatın ilk lüferi(02-02-2008) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 02-02-2008 21:37 |