|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam arkadaşlar adım MEŞMEN YENER EVET BENDE AMATÖR BİR BALIKÇIYIM.çok değişik fikirlerinizi (elbette çok faydalı) okuyunca üye olmaya karar verdim. ben KUŞADASINDAYIM çalışıyorum ve aslında gece çalışyorum .oyüzden bütün gün balık tutmaya gidiyorum.aslında tatlı su da (kefal)avının uzmanıyım diyebilirim ve antalya dan çanakkale biga ya kadar balık avlamak için (hemen hemen ) gitmişimdir.Ama deniz balıkçılığıyla çok iyi değildir aram.yeni yeni başladım denize.o yüzden her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum.inşallah hepberaber bir etkinlik yapar yeni dostluklar kurarız şimdilik bu kadar hepinize çok selamlar ve rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Meşmen abi
aradığın ve öğrenmek istediğin hertürlü bilgiye ulaşabiliceğine emin olabilirsin
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz.dostluktan bilgiye aradığınız her şey burda...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() meşmen bey hoşgeldiniz..
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz. iyi bir yere demir attınız.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Meşmen bey hoşgeldiniz, Kuşadasında olupta balık tutmamak olur mu abicim??
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz, tatlı suda kefal avlayan bir uzman abimiz de Muvaffak Abi'dir
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() hoş geldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Meşmen aramıza hoş geldin,
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() meşmen aramıza hoşgeldin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir yeni arkadaş daha : ) | Doğan ÖZCAN | Tanışma | 7 | 06-10-2009 08:19 |
yeni bir tayfa daha dünyaya geldi ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 05-11-2008 15:27 |
Aramıza yeni bir balıkçı daha katıldı | murcey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 13-08-2008 07:41 |
bir yeni üye daha | Salih Reis | Tanışma | 22 | 13-04-2007 00:41 |
yeni bi lure daha... | aganta borina borinata | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 13 | 16-03-2007 08:23 |