|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar hafta sonu bulduğum bu yeni av merasına gideceğimden bahsetmiştim.Fakat hava raporlarından hafta sonu yağmur ve soğuk olduğunu oğlumunda bu gün okulunun yarım gün olduğunu öğrendikten sonra bu işi bu gün yapmaya karar verdim.Sabah 07.00'de oğlumuda alarak gemliğe hareket ettim.Saat 08.00 gibi gemlik balıkhanesine gümüş balığı bulma ümidi ile vardım.Geçen haftaki araştırmalarımda bu merada lüferin yanlızca gümüş balığına geldiğini öğrenmiştim.Fakat bulamadım.Balıkçı esnafının saat 08.30 da açılması ile sardalya,hamsi,istavrit ve karides alarak 20 km. ötedeki meraya ulaştım.Sandal ayarlamamız ve bir çay derken saat 09.30 da sudaydık.Şurası karagöz merası burası lüfer merası derken sabah suyunu 1-2 ispari ile geçirdik.Bu arada lüfere yapılacak bütün takımlara sardalya,hamsi,istavrit,canlı izmarit takarak deneme yaptık ama nafile.Yalnızca canlı gümüş, kurşunsuz olta ile profesyoneller saatte 1-2 tane alabildi.Karagöz ve mırmır denemesi yaptım ve sonuç alamadığımız için karides ile izmarite döndük.Fakat etrafta lüfer olması sebebi ile oda az sayıdaydı.Akşam üstü havanın dönmesi ve çok soğuk olması nedeni ile lüfer tutamamanın burukluğuyla ava son verdik.Bizim bıraktığımız saatte profesyoneller akşam yemlisi için canlı gümüş avına çıkıyorlardı.Sandalın çok küçük olması bizi epeği bir yordu.Fakat yinede oğlum ile uzun zamandır yapmak istediğimiz, 3-5te balık tutarak keyifli bir gün geçirdik.Tanışma bölümünde yazdığım gibi uzun senelerdir ara vermiş olduğum tekneden balık avına hayırlısıyla tekrar başlamış oldum..
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu zamanda bu kadar, ne yapalım. Afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() cevat ne güzel oğlunla uzun süre ara verdiğin denizde ava başlangıç yapmışsın bundan sonrasına rastgele kardeş........
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cevat abi tebrikler avınız güzel geçmiş izmarit ve ısparoz benim her zaman için ilk göz ağrılarımdır ve tavalarına bayılırım
![]() Baba oğul av yapmanın keyfide eminim bambaşkadır. İnşallah birdahaki sefere kayıp mırmır karagöz ve lüferler fotoğraflarda boy gösterir ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hiç yoktan iyidir...
Afiyet olsun... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cevat kardeş afiyet olsun. maşallah inşallah devamı olur
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() cevat bey tebrikler ..umarım daha iyiside olacak..
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() kötü değil bence hatta son dönemlerin iyi avlarından...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() baba oğul iyi balık tutmuşsunuz ama gördüğüm kadarıyla tekne küçük can yeleği yok herkeze dayılık olur denize olmaz önce can güvenliği lütfen biraz dikkat
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Afiyet bal şeker olsun.....Vallahi 1 aydır balığa gidemediğimden dolayı kıskanmadım desem yalan olmaz....
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
gemlik/narlı balık avı merası arayanlara cennet | cevat2 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 12-02-2007 17:31 |