|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() İsmail Çakır, balıkavı arşivi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() göksel ismail abi adına güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık...daha nice resimlere ismail abi...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() gökselim emeğine eline sağlık
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel eline sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş.. İsmail abiyide burdan birkez daha tebrik ederim..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Göksel harikasın ismail abiyi kıskanmamak mümkün değil İsmail abi bereketli olsun.göksel bende resimlerimin toplamında İzmir marşıyla isterim, tabi resimlerim olunca
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() göksel kardeşim ben açıp göremedim ama yinede eline emeğine saglık. teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() İsmail hocam, link çalışıyor bir sorun yok....Tıklayıp yuo tube açılıyor ve senin fotoğraflarından oluşan çalışma güzel bir müzik eşliğinde sunuluyor.Gökselim rejisörüm-yönetmenim eline sağlık...
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi, güzel, hoş da ben kıskanıyorum abicim
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() Hoş, güzel bir çalışma olmuş.Göksel kardeşimin eline, İsmail abimin bileğine sağlık....
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Göksel ellerine emeğine sağlık kardeşim...İsmail abicim seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum...Bir insanın başkaları tarafından takdir edilmesinden daha mutluluk verici birşey olamaz herhalde...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ismail çakır | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 28-08-2007 22:05 |
İsmail Çakır adına-19Nisan | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 25-04-2007 19:45 |
03 Nisan 2007-Ismail Çakır adına | HALDUN YALIMLI | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-04-2007 15:39 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |
Balıkçı89 adına | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 29-01-2007 10:23 |