|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Pazar günü eski foçadaydık. daha önce ilan etmişdim kimse pazar günü yemek yapmasın diye
![]() [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
Bülent AKICI Bornova 16.06.1977 Bu mesaj en son " 27-03-2007 " tarihinde saat 06:53 itibariyle bulentakici tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bu benim eklediğim ilk fotoğraflar ve konu olduğu için acemiliğime geldi. biraz garip oldu format ama neyse beni affedin. bidahakine daha düzgün bir formatta ekleme yaparım.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() rauf abi çok teşekkür ederim. bu baya işime yarayacak.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bülent afiyet olsun. inşallah devamı gelir. balık ile (ayran ) iyi gider..
bilirim ben... yanında (rock a) ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Bülent'im,afiyet bal şeker olsun...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() tebrik ederim bülent.hava hakikaten çok güzeldi.zamanında kalenin oradan çok güzel balık aldık.iyi bilirim oraları.foçaya gidemeyeli baya oldu.belki bizim kayıkla çıkarız bir gün.afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler güzel ve zevkli bir av olmuş
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benim ısparozcu namım silindi gitti vallahi bir hafta adnan abi bir hafta bülent abi ısparozların canına ot tıkadı
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bulent bey tebrıkler güzel av olmuş.. afiyet olsun..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21,12,2008 foça av raporu | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 26-01-2009 11:46 |
16.11.2008 foça raporu | ATA ERDOĞAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 18-11-2008 19:54 |
20-21 mart güllük raporu | discus | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 24-03-2007 10:48 |
02.01.07 foça raporu | Lethe | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 05-01-2007 13:07 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |