|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Gerçektende bıktım yani ..
![]() nedir bu rüzgar ya.. ![]() Ya İzmirliler nedir bu yaptıgınız.. Allah için bir hafta rüzgarsız geçsin.. deniz kıyısına gidersin .. ha babam es dur.. dereye gidersin ha babam eser.. baraja gitsen aynı.. arkadaş nezaman şu şamandranın oynadıgını adam gibi görecem ya.. isyan vallahi isyan. bu günkü poseidon a bakarsan masmavi.. gelde deniz kıyısına bak .. beyler bu poseidon a da artık güvenim kalmadı... Ey arkadaşlar rüzgarsız bir ilimiz yokmu beyler oraya taşınayım... Bu mesaj en son " 26-03-2007 " tarihinde saat 17:35 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ağbi ya zerzenişinde haklısın lakin mevsim dönümü maalesef böyle bir de şu var rüzgar olmassada balık yok olanlar ızmarit,asparoz zırt pırt bizim burada böyle az sabret arkadaşım sıkıntını en iyi ben anlarım hayırlı günler.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ben diyorum arkadaşlara üflemeyin diye dinlemiyorlar
![]() ![]() ![]() Poseidon'a güvenme abi, 4-1'den sonra böyle oldu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi yukarıdada durum aynı allahın gücüne gitmesin her hafta sonu kıyamet kopuyor bu hafta ümitliydim istavrit boyları büyümüş istanbula çapariye gidecektim hava sağnak gökgürültü gözüküyor balıklar bizden intikam alıyor abi...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kimse benden şüpelenmesin,vallahi ben üflemiyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() canım kardeşim aslında 4/1 den de önce böyleydi ama hata payı azdı şimdi dediğin gibi iyice sapıttı bu tahminler.. ![]() zeten hep bu Taygun ve kadrosu yüzünden.. her hafta çıkıyorlar denize . ondan sonra deniz allak bullak. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu bölümde insan yedikçe yer vallahi. | ykmk | Balık Yemekleri | 8 | 06-07-2007 19:58 |
arkadaş seyret seyret öldüm vallahi otaraflardan bu tarafa kovalasınlar biraz | dalgıç63 | Videolar | 4 | 24-03-2007 22:30 |
hareket güssel vallahi... | aganta borina borinata | Videolar | 3 | 22-11-2006 07:42 |
Vallahi ne diyim... | Burhan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 08-10-2006 12:56 |