|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar dün, 012 köstek 018 beden 14 numara captain marka çarpraz iğne ve beyaz ibrişin (fakat ışığı görünce eflatun olan) den oluşan çaparimi yapıp deniz kenarına inmem 16 gibi oldu...yem olarakta bir kaç parça teke çıkardım akşam üzeri için...av yerine gitmem 17 yi bulmuştu...dostlarıma varmı istavrit dedim bir tane tık yok dediler...bende 10 gr kurşun takarak oluşturduğum çaparime çok kıyıya atarak bir kilo kadar balığı bir saat içersinde aldım fakat kimse yine balık alamıyor...takım seçmişti hayvan...neyse el oltamı açtım kevlon oskar ve 7 numara mustad iğne tekeyi taktım ve salladım küt bir menekşe izmariti...tekrar taktım bir tane ispari ve hava kararmaya başlayıncada 4 parça eşkinayla günü noktaladık...saygılar sevgiler
![]()
S_e_RD_a_R 1974 K_a_RT_a_L __________________________________________ her eline olta alan balık tutsaydı,denizde balık kalmazdı Bu mesaj en son " 21-06-2007 " tarihinde saat 21:14 itibariyle kartallı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Afiyetle Dost.............................................. ................
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel baliklar afiyet olsun...
Ve oglun sanirim Allah bagislasin Masallah cok sevimli
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
eyvallah abi sağol daha bolları ve irileri sizlerin olsun...saygılar
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Afiyet bal şeker olsun Serdar abi.Birbirinden lezzetli balıkları teker teker almışsın vallahi.Tepsiye de ''cuk'' diye oturmuşlar.
Sevgilerle... Bol balıklı günlere...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Serdar,aynen maceralara devam,afiyet olsun .
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() devamı daha bol olsun rastgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serdar abi senin meşhur çapariler yine yapmış yapacağını vallahi bu gidişle bende istiycem
![]() eşkinalar için ayrıyetten tebrikler.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() afiyet olsun güzel balıklar
rasgele
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() afiyet olsun ..
rastgelsin - selamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
eşkina | ilhanmania | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 14-09-2008 10:29 |
eşkina | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 24-11-2007 13:57 |
eşkina 28/04/2007 | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-05-2007 10:51 |
eşkina ve zargana | kartallı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 30-04-2007 17:29 |
Eşkina avı | gizer | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 28-08-2006 20:02 |