|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() maşallah valla bizim sülale yese 3 günde anca biter.aman abi oltama böle bişey gelmesini istemem mazallah bellimi olur avcı iken av olma meselesi falan
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaş tebrikler,yalnız birşey eksik, bu yayın ne zaman ,nerede,hangi yemle,kaçlık iğne ile,avlandı hikayesi nedir.?bunlarıda anlatda tadı tuzu tam olsun.
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() benim bildiğim kadarıyla zıpkınla avlanan en büyük yayın, bugüne kadar yakalanan en büyük yayın ise Rusyada avlanmış, yanılıyorsam düzeltim ltf
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() evet bu resim geçen sene benim elime geçmişti foto montaj dır diye kayda almamıştım, adam yayını kurbanlık gibi ağaca bağlamış
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() ben birşey sormak istiyorum.balıkla adamı kıyaslarsak o balık nereden baksanız 200-250 kilo çeker gibi geliyor bana.hadi 150 varsayalım yani adamın neredeyse iki katı ağırlıkta.peki bu büyüklükteki bir balığı zıpkınla vurup zaptedmek mümkünmü zira ben sanmıyom ama zıpkınlada hiç avlanmadım.zıpkıncı arkadaşlarımız cevaplandırılarsa sevinirim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan mümkün. Hatta 400 kg civarı avlanmış balıklar da var (ton balığı vs gibi). Tabii bunları vurayım alayım çıkayım demekle olmuyor
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Arkadaşlar bakarmısınız | eminkaya | Deniz Balıkları | 31 | 29-10-2011 15:00 |
Arkadaşlar şu balığa bir bakarmısınız bizim CASPER gibi | h.barutcu | Videolar | 9 | 19-12-2006 22:29 |