Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-05-2007, 02:04   #1
freediver
Kaptan
 
Üyelik Tarihi: 25.04.07
Şehir: Antalya
Mesaj Sayısı: 477
Varsayılan En güzel isparoz

Her oltaya takildigin memnun olmadan kovaya attigimiz isparozu ben aslinda cok sevirim.Her nekadar temizlerken elime batsada...

Tadida gayet güzel oluyor ama mübarek kilciktan yenmiyor.....
Sizce bizim isparozlarin kilcik sorunu nasil halledilebilir...
__________________
Dalgalardir evimiz
Yosun kokar tenimiz
Enginlere bin selam
BIZ DENIZCIYIZ

Cumhur 1980
Berlin
freediver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 10-05-2007, 15:37   #2
Taygun KOCABIYIK
ADMİN
 
Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 28.08.05
Şehir: İzmir
Yaş: 35
Mesaj Sayısı: 5.838
Varsayılan

Sadece kılçıksız olan sırt kısımlarını yemek en güzel çözüm Cumhur abi
__________________
Taygun KOCABIYIK
13/07/1988
İZMİR

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 22:29   #3
gıracemi
Kaptan
 
gıracemi kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 09.04.07
Şehir: izmir
Yaş: 42
Mesaj Sayısı: 261
Varsayılan

balığı yemeye başlamadan önce bütün yüzgeçlerini çıkarmanız büyük fayda sağlar.. bu yüzgeçlerin altında ete uzanan kılçıklar vardır, en azından onlardan kurtulur daha sonra omurgayla boğuşursunuz ısparozu bende çok severim, özellikle bu aylarda teneke üstünde hiç temizlemeden pişirip denemenizi şiddetle öneririm
__________________
KÜRŞAT VURAL
1981 A RH+
İZMİR_BUCA
Nasip olursa bu sezon bundan bi tane tutucam inşallah...
Aramıza katılan bayanlar olduğu için sansürü uygun buldum...

iskele_bekcisi@hotmail.com
'' No one live forever ''
gıracemi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 22:47   #4
discus
Kaptan
 
discus kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.03.07
Mesaj Sayısı: 1.413
Varsayılan

ısparozu yana derin çizersen çift çizgile mangal ateşinde olsun tavada olsun zayıf dikenler yanıyo..işte ozaman rahatlıkla yeniliyo..
discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-05-2007, 23:48   #5
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

Alıntı:
discus tafarından gönderildi
ısparozu yana derin çizersen çift çizgile mangal ateşinde olsun tavada olsun zayıf dikenler yanıyo..işte ozaman rahatlıkla yeniliyo..
Taygun sözüme geldik...

O kocaman ısparozları tuttuktan sonra ben sana hep diyodum.Kızartırken yandan iki çizik atalım içine kadar pişsin yoksa içi çiğ kalır bunların ...
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2007, 10:27   #6
katiti
Kaptan
 
katiti kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 10.11.05
Şehir: İzmir
Yaş: 46
Mesaj Sayısı: 2.176
Varsayılan

En etkili çözüm pişerken ince kılçıkların yanmasını sağlayacak şekilde çizmek. Onun dışında balıkla boğuşmaktan başka çare kalmıyor...
__________________
Mert Topoyan
İzmir - 1978

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2007, 03:51   #7
BLACK SHARK
Kaptan
 
BLACK SHARK kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 08.05.07
Mesaj Sayısı: 357
Varsayılan

CUmhurcugum isparozun boyuna dogru derin facalar at ve karin altini iyice yar ve kizgin yagda kizart!
__________________
Yasin 1971
Berlin/Almanya/Ankara/Kemer


MUHTAC OLDUGUN KUDRET...
DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR
BLACK SHARK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-07-2007, 18:07   #8
iesencan
Tayfa
 
iesencan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.04.07
Mesaj Sayısı: 224
Varsayılan

Valla Cumhurum ben İsparozun ne olduğunu bile bilmiyorum, Ama sana tavsiyem, balığın üzerine Birer santim arayla Bıçakla derin çizikler atarak Kızgın yağda Nar gibi kızarıncaya kadar pişirirsen kılçık falan kalmaz diye düşünüyorum.Şansın bol olsun.
__________________
İsmail ESENCAN 06.01.1969 ESŞEHİR Kan Grubu A Rh (+)
iesencan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? Taygun KOCABIYIK DENİZ AVI (TEKNEDEN) 36 01-10-2011 10:34
Gün Güzel BAlıklarda Güzel eminkaya FOTOĞRAFLARIMIZ 0 16-06-2008 15:35
çupra --- >adı güzel-tadı güzel Taygun KOCABIYIK FOTOĞRAFLARIMIZ 7 02-05-2006 20:59
çok güzel bir söz mufi TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 0 04-02-2006 02:06


Saat 01:24.