![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaslar
aranizda tuzda balik nasil yapilir bilen varsa bir zahmet anlatirsa memnun olurum. birde alabalik tuzda yapilabilirmi? yada hangi baliklar tuzda lezzetli olur? simdiden tesekkürler
__________________
melih 1978 - zürich |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Melih kardeş şu kaya tuzu içinde fırında yapılan akya gibi bir olay mı sordugun. bir kez Alanyada bir otelde yapmışlardı ..1 m.lik akya, kaba tuz içinde fırında pişiyor sonra tuzu kırıp içinden helva gibi pişmiş balıgı servis yapıyorlar .vs..
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
evet abi aynen o dedigin gibi.bir iki defa televizyonda gördüm tadini cok merak ediyorum nasil olacak diye.
__________________
melih 1978 - zürich |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
adresinde bir tarif buldum amma işine yararmı?? |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hocam tesekkür ederim ise yaramazmi
![]()
__________________
melih 1978 - zürich |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw ağzım sulandı okurken mesajı.Ben de çok merak ettim.Şöyle bir iri balık tutsak da yapsak...
![]()
__________________
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
tutarsin tutar ![]() ![]() ![]()
__________________
melih 1978 - zürich |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Vallahi Melih abi o kadar büyük balık inşallah tutarım.Pek sanmamamla beraber...
Bu arada ogame 1 sene önce oynadım.Sonra sıktı.Pek iyi bişey değil online oyun oynamak.Koopamıyor insan...
__________________
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________
melih 1978 - zürich |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ruslar Baligi temizlemeden bol tuzlayip kurutuyorlar , turizimde calistigim icin uzun yillar ... inan 5 Yildizli otele adamlar bavulun icinde kurutulmus balik getiriyorlar , ve bizde cok yedik ... genelde biz Biranin yaninda ( efes ) fistik yerken , bunlar torbadan cikartip balik yiyorlar ve gercekten cok tuzlu ve lezzetli ..istersen bir dene .. ama dikkat et sinek konup larva yapmasin , etrafina tül cek .... selamlar
__________________
Yasin 1971 Berlin/Almanya/Ankara/Kemer MUHTAC OLDUGUN KUDRET... DAMARLARINDA KI ASIL KANDA MEVCUTTUR |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kullanılan yemlerin etkilerini arttırma yöntemi (Özel tarif) | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 34 | 08-11-2011 01:30 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 35 | 10-09-2008 16:06 |