|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Shot at 2007-08-15 Yukarıdaki iki konu üzerinde beni düşündüren bir noktaya takıldım birini 82 üye izlemiş diğerini 34 üye konu hakkında görüşlerini bildiren arkadaşlar birinde 4 üye diğerinde sadece 1 üye amatör balıkcı olduğumuzu var sayarsak bizimle ilgili bir konu üzerine bu kadar az bir paylaşım olduğunu ilk defa şahit oluyorum sebebini ben bulamadım araştırmak lazım selamlar. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() canım abim ben sürekli yeni msj lardan takip ediyorum.arada gün atlayıncada yeni msj larda bazı konular eskide kalıyor ve çıkmıyor sanırım bu bir sebeb olabilir.ama konuları hatırlattığın için teşekkür ederim.saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Raufcum millet konuyu biliyordur da ondandır herhal..
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Türkçe üzerine | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 15-09-2007 10:44 |
Bursa'dan yeni katılım | denizler prensi | Tanışma | 15 | 17-05-2007 19:04 |
Katılım hakkında | ADNAN | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 49 | 03-04-2007 19:24 |
4 kişi 1 katılım | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 09-10-2006 12:59 |
Balık Avı Üzerine | uzman | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 7 | 12-12-2005 08:23 |