|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ya arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan 2 gün siteye giremedim , bugün girme gafletinde bulundum şok oldum. Adnan abi toplantı istiyor, tago hacklendiğimizi söylüyor, güven ayrılıyor
yaşanılan, yaşatılan gerginlikler hiç bize yakışmıyor. ben bu sitede olan hemen hemen tüm arkadaşların kaliteli insanlar olduğunu düşünüyorum. tabiki her konuda hem fikir olmayacağız ama bize yakışan bunu uygarca, birbirimize saygı duyarak tartışacağız. fikir ayrılığı yaşadığımız konularda bir birimize saygı duyarak bu platforma yakışır bir şekilde tartışmalıyız. aranızda olduğum sürecte bazı arkadaşlarımızın küstürüldüğünü, küsen arkadaşlarımızında kalıp çatır çatır kendilerini savunmak düşündüklerini söylemek yerine kolay yolu seçip aramızdan ayrıldıklarını yada artık pek katılımcı olmadıklarını gözlemliyorum. tüm bunlar çok özür dileyerek söylüyorum; bizlerin fikirlerimizi savunma ve dile getirme özürlüsü olmamızdan kaynaklanıyor. birde (sakın yanlış anlaşılmasın) her önümüze gelenin rahatlıkla üye olmasından kaynaklı kalitemizin düşmeye başladığını düşünmeye başlıyorum. bu cümlemde asla art niyetim yok hemen tartışma ortamı yaratılmasın. ben sadece belirli bir kaliteyi, seviyeyi yakalayabilmek için klüp havasında üye olacakların davet şeklinde referansla üye olabilmelerinin bu sitede daha hoş sohbet ortamlarının yaratacağını düşünmeye başladım. sanırım bu düşüncem devamlı olabilecek dernekleşme fikrinin kulüb havasının başlangıcıda olabilecektir. mevcut üyelerimiz taranmalı katılımcı olmayan üyelerimizin üyelikleri silinmeli, bundan sonra mevcut üyelerimize ufak bir yetki ile sitemiz adına üyelik davetiyesi gönderebilme sistemi oluşturulmalı. böylece az çok tanıyacağımızdan sanırım ortamımız biraz daha huzur dolu ve paylaşımcı olacaktır. adnan abinin toplantı fikrine bende katılıyorum; ancak bu toplantının daha çok tanışma ve geleceğimizi yönlendirme havasında olmasını, bize bizim kalitemize yaraşır bir havada olmasını diliyorum.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bize her gün bayram ****MERSİN****16/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2009 22:48 |
neler oluyor? | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 11-01-2008 07:02 |
Sakarya Nehrinde Neler Oluyor ? | yenişehirli | Tatlı Su Balıkları | 6 | 22-09-2007 07:03 |
aselsanda ne oluyor | yilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 12-03-2007 12:14 |
balıklarımız yok oluyor | ramazanuçar | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 21-11-2006 00:00 |