![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam Arkadaslar ....
sizlere önceden bahsetmis oldugum resimleri ancak toparlaya bildim , malesef zaman darligindan uzun süre yokdum burada ve sizlerin arasinda katilimci olamadigim icin kusura bakmayin . yillardir benim hobilerim arasinda Balik malzemelerinden dalis malzemelerine kadar hep hosuma giden ve burada Yurtdisinda ender bulunan makinalar , Oltalar ufak tefek ne varsa mantar, misina ,kanca , rapalanin en eskilerinden ve envayi cesit kasik türleri biriktirmekdeyim , Yanliz bunlar sadece Kolleksiyon icerisinde olan malzemeler yani bunlarla baliga gitmiyorum .... demek istedigim burada 10 sene bit pazarindan topladigim ve fuarlarda tanidigim yasli amcalardan aldigim seyler ... türkiyede cok aradim ama cok nadir rastladim. ABU ( isvec ) - D.A.M - House of hardy , Orvis .... vs vs markalardan bir kac görüntüler ... malzeme hakkinda eski üzerine her yorum ve sorularinizi insallah cevaplamaya calisacagim... malzeme isim deyimlerinde türkce cok fazla bi bilgim yok ... ama almanca veya ingilizce istediginiz bilgiyi alabilirsiniz , mesela Makinanin Üretim tarihi - kactane üretilmisdir , neden kolleksion ? hangi ülke ? degeri nekadar ? kactane var vs vs vs ... evet basliyalim bakalim ... yüklemeye . selamlar .. [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rasgele malzeme satışı hk. | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 11-09-2008 14:28 |
yeni bir malzeme | mufi | Diğer Malzemeler | 13 | 03-05-2008 16:58 |
Malzeme dolabı | balıkcı | Diğer Malzemeler | 28 | 17-04-2007 13:19 |
malzeme alımı | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 20-12-2006 16:34 |
Malzeme Tanımı | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:20 |