|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Neyzen Tevfik Kolaylı Doğum tarihi 24 Mart 1879 Ölüm tarihi 28 Ocak 1953 Doğum yeri Bodrum, Türkiye Mesleği Neyzen, Şair ![]() ![]() ![]()
"Alkolsüz & Nicotinsiz" Bu mesaj en son " 21-06-2007 " tarihinde saat 16:56 itibariyle Wetblue tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğru söze ne denir...ağzına sağlık neyzen tevfik dünkü meb'uslar şimdikilerden daha karakterliymiş ki üç kelime kötü söz sarfedilmiş. şimdiki meb'uslara ise 19 ciltten oluşan küfürler ansiklopedisi yazıp yollasan yine yüzleri kızarmaz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dogru söze ne hacet....
Rahmetle aniyorum... Ve bende bir tane eklemek istiyorum.Bu benim en sevdigim siiri. Be Hey Dürzü! Ne ararsın tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararım, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem, sarhoşkende geçerim. Esir iken mümkünmüdür ibadet. Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden, Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma, Atatürk’e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilmezdin şerefsiz…
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zaman Da Levrek Avi | obivan | ANILAR | 2 | 26-09-2007 17:24 |
Geleceğin Meralari Böyle Yaratilacak... | Wetblue | Dökümanlar ve Makaleler | 5 | 19-05-2007 10:06 |
Geçmiş Olsun | rüzgar2 | SAĞLIK | 19 | 04-07-2006 17:25 |