![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Arkadaslar suan da saat 05:54 ve ben daha isten yeni geldim.Ama malesef yorgunluktan uyuyamiyorum.Ve baliga gitmeye karar verdim Simdi evime 10 dk. uzakliktaki Plötzensee adli göle gidiyorum.Gerci bugun av icin uygun degil;hava 22 derece ve acik.Ama hic olmazsa 3 haftadir hasret kaldigimiz günes var ![]() Arkadaslar siz Türkiye'de kavrulurken biz burda günes duvasina cikiyorduk haftalardir ![]() Bakalim nasip! insallah balik tutarsam aksama Yasin Abim gibi baliklari dizerim ![]() Insallah aksam bacak kadar turnalarla karsinizda olucam ![]() Saglicakla kalin
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
rastgelsin Cumhurum ... bende gelmek isterdim ama olmadi... hadi bakalim resimlerini bekliyoruz. selamlar ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rastgelsin Cumhur abi umarım arzuladığın turnayla boy boy fotolarını görürüz bu gün.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() cumhurum hadi bakalım rastgele akşamı sabırsızlıkla bekliyorum...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumhur rastgele inşallah o yorgunluğun üzerine keyifli bir av günü geçirirsin.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Güneşli bir gün diliyorum cumhur. rasgelsin
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
biri bana anlatsın!!! | gıracemi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 20-05-2007 13:42 |
Bana ilginç geldi.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 02-05-2007 12:52 |
Bana şans dileyin.... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 20-04-2007 20:37 |
MSN, MSN söyle bana ! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-01-2006 20:15 |
Bana Cevabı Söyle | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 02-11-2005 08:21 |