|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar,uzun zamandır gitmediğim ama bilginiz üzere hazırlandığım turna avına nihayet bugün oğlum ile gitme fırsatı buldum.
avlak:bursa uluabat gölü katedilen yol:285 km gid-dön takımlar:2.40 10-30 , 2.70 10-30 gr kamışlar,30 ve 40 kalibrelik makinalar yöntem:at çek yem:storm,remixon,mister twister,lucky john silikon balıklar ve jig zokalar hava:açık,öğlen rüzgarlı skor:5 adet çok keyif aldığım,benim oğlanında balık tuttuğu bir av oldu.yarında alabalık avına gideceğim onuda öğrenmem lazım.hepinize rastgele haftaya yanınızdayım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() ohhh abi ellerine sağlık
afiyet olsun...bir aksilik çıkmazsa haftaya görüşmek umuduyla abi sağlıcakla kal... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cevat abi sonunda muradına erdin tebrikler gayet güzel boy ve sayıda balık avlamışsınız
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat Abi tebrikler, tatlı suda avını merak ettiğim 2-3 balıktan bir tanesi turna. 5'i bir yerde yapmışsın sen
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi alabalıklarında resimlerini dörtgözle bekliyoruz.. rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle tebrikler.bende 2 haftadır aralıklarla gidiyorum uluabat gölüne(akçalar kıyısı) ama daha bu yıl siftah yapamadım.sen nerede yakaladın acaba balıkları?
ikinci olarak bence balıklardan bazıları fazla küçük gözüktü bana ama bilimiyorum.cevabını bekliyorum. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebirkler Bursa, allah dahada irilerini nasıp etsin inşallah, raporları bekliyoruz.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() halil, öncelikle imza ayarlarınızı yaparsanız hitapta zorluk çekmeyiz,balıkların en küçüğü 37 cm yani müsaade edilen 40 cm nin % 5 altı olan 38 den 1 cm kısa,ağzı yırtıldığı için geri bırakmadım
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cevat maşallah afiyet olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat abi tebrikler...kıskanıyorum vallaha senin oğlanla birlikte yaptığın paylaşımları...maşallah nazar değmesin abicim...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
22-09-2007 Ankara Dikilitaş Turna Avi (nostalji 2) | C@feran | TATLI SU AVI | 0 | 01-02-2008 23:38 |
30-04-2007 turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 27-05-2007 22:39 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |