![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba abilerim ve kardeşlerim.Saat şu anda 1.25.Bir buçuk saat önce arkadaşımla evlerimize gidiyorduk.Karşıdan 12-13 kişilik bir gurup geliyordu.Bize laf attılar.Suçumuz neydi bilmiyorum.Belki sigara kullanmamamız,kavgalara karışmamamız,sosyal insan olmamız,sarhoş olup hap kullanmamamız falandı suçumuz.Neyse.Bize laf attılar.Biz 2 kişiyiz.Arkadaşıma çelme çaktı birisi.Arkadaş ne olduğunu anlamadı.Sonra koşmaya başladık.Arkadaş koştu kaçtı.Ben ne olduğunu anlayamadım.Onu yakalamaya koşuyorlardı beni tuttular.Sonra niye kaçıyonuz lan falan.Bi yumruk yedim kulağıma.Allahtan sıyırdı.Sonra doğruldum bi de kafa burnuma.Dedim ne oluyor onlara.Karşılık versem de 13 kişi ağzımı burnumu yaracak.Kaçtım,arkamdan geleceklerdi.Vazgeçtiler.Neyse sonra düşündüm de kendi kendime.Bu yaratıklar nasıl yaşıyor?Babamla muhabbet ettik falan.Aslında acınacak insanın ben değil acınacak yaratıkların onlar olduğunu anladım.Allahtan bıçak falan çekmediler.Çünkü hepsi sarhoştu.Burnumda çok çok hafif bir şişme oldu.Sizlerle paylaşmak istedim bu olayı.Anladım mertlik kelimesi anlamsızlaşmış.Ortada bi sebep olsa tamam diyeceğim ama zevkine adam dövüyorlar artık.Allah elbet bi bildiği olduğu için yaşatmıştır bu olayı bana.Allah'a şükürler olsun ki bıçaklanmadım.Çünkü sarhoş adamın ne yapacağı belli olmaz.Belki de hap içmişlerdi.Allah adaletlidir.Elbet birgün hesap zamanı da gelecek.
Saygılarla...
__________________
Yunuscan Konyar. 22.08.1991 Merkez/Kırklareli ogameci39@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() geçmiş olsun.kanunlarımız kanun değil ki.garibim polis yakalar.cumuk denen saçmalıkta varya.savcı tutuksuz yargılansın der.sen dayak yediğinle yada yaralandığınla yada öldüğünle kalırsın.geçen akşam karadenizdeki katliamı seyrettim.adam 40 yıl ceza alıyor 6,5 yılda Rahşan affıyla çıkıyor,5 cana daha kıyıyor.nerde böyle kanun.lanet olsun.bir de adaleti bireyler kendileri sağlamasın diyorlar.benim canımı yakanlar ellerini kollarını sallıyarak gezsinler ceremesini zavallı madurlar çeksinler.tekrar geçmiş olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() YUNUSCAN
AMA BUTUN BUNLARI BIZE YAZACAGINA NIYE POLISE GITMEDIN!!!!!!! Iste hayat böyle siz beladan uzak dursaniz bile bela gelip sizi bulur! Yunuscan yarin kesinlikle polise git!!! Hic olmazsa olayin oldugu cevrede tedbir alirlar.Hatta babanla git!!!Sakin komplexe girme utanma!Babanla beraber durumu bildirin. Allah korumus! Kal saglicakla not: KACANIN ANASI AGLAMAZ
__________________
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() benim bundan 40 sene evvelde aynı olay başıma gelmişti bir yılbaşı günü arkadaşımla dükkanların camekanlarına baka baka gezerken 7-8 kişi tarafından omuz ve itmelerinle tartaklanmıştık allahtan bir sivil polis karşı kaldırımdan bunları takip ediyormuşta dayak yemekten kurtulmuştuk.bunlar hasta pşisikopat insanlar mertlikle falan alakaları yok macera ve bela ararlar gecmiş olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu olayın açıklaması :insanların en büyük özelliği dünyadaki en vahşi hayvan olması özelliğimidir acaba.
__________________
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kardeşim geçmiş olsun.Ben bunlara insan şeklinde gezen gelişmemiş yaratıklar diyorum,çünkü bunların insanlıkla alakaları yok.Tamam böyle olmalarının bir çok sebebi vardır belki ama ,hiçbir sebep bir başkasına zarar verme hakkını veremez.Son yıllarda bu olayların artmasının en büyük sebebi de bence Rahşan affı.Ama yinede polise gidip şikayetçi olman iyi olurdu,en basit tepki bile tepkisizlikten iyidir ,tekrar geçmiş olsun kardeşim.
__________________
Nevzat 1971 İZMİR - KARŞIYAKA |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yunuscan büyük geçmiş olsun kardeşim,böyle hayvanlar maalesef her yerde var.''hayvanlar'' dedim ama belkide dememeliyim onlar bile sebepsiz yere saldırmazlar,ya açlıktan yada can acısından. bundan tam 16 yıl önce k.yaka dedebaşında aynı olayı bende yaşadım.kalabalık bir gurup sebepsiz yere laf attı,bende o yaşın verdiği delilikle karşılık verdim.bir anda çıkan kavga kargaşa derken belimden ve koltuk altımdan bıçaklandım.2 gün hastanede 2 ay ise evde acıyla geçti.o günlerde CMUK'da çıkmamıştı,ama yine de bu tür olaylar oluyordu abisi. böylelerini kodese tıkıp falakaya yatırsan ne olur,en fazla 2 ay sonra dışardalar.adamların ruhu kötü.... her neyse kafanı şişirdim kardeşim,tekrar geçmiş olsun yunuscan kardeş,dışarda hep pislikler vardır sen bunlara basmamaya çalış.sağlıcakla kal.....
__________________
en güzel günlerimiz;henüz yaşamadıklarımız erhan karasu/1975/gaziemir-İZMİR |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Büyük geçmiş olsun yunuscan'ım gerçekten dikkat etmelisin öle karşıdan gelirken gördüğünde böle grupları yolunu değiştir yolun karşı kaldırımına geç her zaman böle şeyler yaratır böle gruplar..Bugüne kadar öle kalabalık olaylar hiç başıma gelmedi gerçekten gelmesinide pek istemem ama ufak çaplı sataşanlar çok oldu bende normal değilim ya hep zararlı çıkanlar onlar oldu ..
Kardeşim kendine dikkat etmelisin ![]()
__________________
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() gecmıs olsun.Umarım tekrar denk gelmezsiniz bencede polise git ve o yeri tespit etsinler cunku devriye geziyorlar sakat yerlerde.
__________________
Samet Eryavuz 1985 \ İzmir - Manisa TIRIVIRIYA HAYIR Denizler Geleceğimizdir [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yunuscan geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuş dediğin gibi daha vahim şeylerde olabilirdi. Arkadaşların dediği gibi önce polise gidin ve böyle bir olay çıkacağını hissettiğin zaman yolunu değiştir. Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun.
__________________
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K. İZMİR-İZMİR-İZMİR haldunyalimli@gmail.com |
|||||
![]() |
![]() |