|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Her Zaman Eve Balikla Gideceksin.nasil Olursa Olsun.eşin Baliktan Anliyor Gibi Görünüpte Anlamiyorsa Yeşilirmakta Alabalik Tuttum Diye Satin Alip Götüreceksin Ki Bir Daha Baliğa Gidebilesin.cep Telefonu Gittiğin Yerde çekmeyecek Veya çektirmeyeceksin.baliktan Gelince "ne Anliyorlar şu Baliktan" Cümlesini Kuracaksin."bir Daha Gitmeyi Düşünmüyorum"diyeceksin.özellikle "düşünmüyorum"u Diyeceksinki Olaya Bir Ciddi Hava Versin.herzaman Açik Kapi Birakacaksin Ki Arkadaşlarin Baliğa Giderken Sen Evde Temizlik Yapiyor Olabilirsin.balik Dönüşü Erken Geleceksinki Hemen Bir Piknik Organizesi Yapip Zevk Aliyormuş Gibi Görüneceksin.evli Arkadaşlarin Saçma Sapan Bahaneler üretip Baliğa Gelemezken Sen Dalga Geçmeyeceksin.(aslinda O Bahane Anindaki Surat Ifadesini Hiç Bir Yerde Bulamazsiniz Ama Arkadaşina çaktirmadan Gülebilirsin)verdiğin Saatten Fazla Geç Kalirsan Eğer Bira Alkol Alip Evde Sudan Sebep Ten Olay çikaracaksin Ki Durum Balikçilğin üstüne Kaymasin.devami Var Daha
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ben bu işin kitabını yazabilirim aslında
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hanım uyandı görüşürüz...
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi gidiyor devam
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Anneden izin alma taktikleri
Hava buz gibi rüzgar felaket esiyor. Ben balık hazırlığı yapıyorum. Annem oğlum delirdin mi bu havada balık mı olur. Anne asıl fırtınalı havada balık olur diyerek kandırabiliriz. Tekneyle gidiyorsak ve annemiz oğlum fazla açılmayın aman ha der. Bizde yok anne 5 dakika açılıyoz çok güzel kerteriz var ooooh mercanlar karagözler havada uçuşuyo. Tabi öyle bir kerteriz var ama 5 değil 50 dakikalık yolda ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
YaŞli BalikÇi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 11:59 |
Balikci usulu SUBYE | sunay kaptan | Balık Yemekleri | 0 | 21-02-2006 11:41 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |
Hoşgeldin Balikçi | aserkansatı | Tanışma | 4 | 20-11-2005 07:14 |
Balikçi Barinaklari Yönetmeliği | Anıl ÜNALAN | Resmi Avcılık Duyuruları | 9 | 08-11-2005 17:17 |