|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba abilerim ben orhan
izmir aliağadan katılıyorum yaşım 12 1995 doğumluyum hayalim geleceğin balıkçısı olmak balıkçı bilgilerimi ve çantamı çok büyük yapmak ve akvaruyumumu daha büyük güzel ve renkli yapmak bnde sizin gibi temiz sularda balık tutmak isterdim ama genede biraz güzel yerleri var kirli olan yerler ise tam kirli (kanalizasyon akıyor) sadece bildiğimbalıklar:levrek(liman var küçük bir liman balıkçı tekneleri var) isparoz(heryerde) çok gerilerde çupra kefal,sarpa,karagöz tam kanalizasyon akan borunun dibi inşallah benide aranıza kabul edersiniz burdan devlete sesleniyorum kanalizasyonu denize akıttıkları için sizi(devleti)kınıyorum su arıtma tesisleri kurup oraya akıtmanızı arz ediyorum saygılar; orhan |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() MERHABA Orhan ...
Hosgeldin canim , sana burada cok abiler kardesler var ...istedigin herseyi sorarak arastirarak ve paylasarak ögrenebilirsin , bunda süphen olmasin . güzel yorumlara - tatli sohbetlere ve renkli resimlerde bulusmak üzere . selamlar
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin Orhan
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin değerli kardeşim.Herhangi bir bilgiye ulaşmak istediğinde bize sorabilirsin biz bugüne kadar abilerimizden öğrendiklerimizi sizlere aktarmak için varız
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Orhancım merhaba hoşgeldin canım...bu güzel saf ifadelerinle bizleri mutlu ettin ..ileride çok daha bilgiler edinerek hem kendine hemde ülkene çok faydalı bir insan olacaksın.
yanaklarından öperim.. araştır ..bulamadıgını sor.. hiç çekinme.. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan hoşgeldin aramıza aliğadaki durum gerçekten üzücü oralarda çok bereketli meralar olmasına rağmen kanalizasyon akıntısı olması balıklardan tiksinme durumunu yaratıyor insanda.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler abilerim
hoşbulduk saygılar; orhan |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan aramıza hoşgeldin kardeşim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ama balıklar gene aynı büyüklükte aynı balık saygılar; orhan |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Küçük Bir Video (.Kırmızı.) | zuzu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 09-11-2009 11:05 |
Büyük mü, küçük mü? | Nedim Gürler | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 30-03-2009 13:16 |
Küçük Bir Av | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 31-10-2007 19:10 |
İşte Küçük Balıkçı | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 12-01-2006 08:52 |