|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ateşli bir köy çocuğu şehrin en büyük marketinde işe başvurur. Dünyanın bu
en büyük alışveriş merkezinde herşey ama herşey satılmaktadır. Patron sorar: - Daha önce hiç satıcılık yaptın mı? - Evet köyümde bu işi yaptım. Patronun gözü çocuğu tutar: - İyi, yarın başlıyorsun. Ertesi gün akşam olur ve patron çocuğu karşısına alır; - Evet, bugün kaç satış yaptın?? - Bir! - Ne bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptılar. Nasıl bir? Kaç dolar tuttu peki? - 320.334 USD doları. Patron şaşırır ve sorar: - Nasıl becerdin bunu? - Adama başta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda diyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indikçe çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyeceğini söyleyince son model 4x4 bir jeep sattım. Patron kendinden geçer: - Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen adama mı sattın? Genç çocuk cevap verir: - Yoo aslında karısı için bir tane orkid istemişti... Ben de ona şöyle dedim: "Haftasonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git..."
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle akilli bir kücük eleman bir de ben bulsam ne olurdu yani ....
Baliga daha fazla zaman harcardim herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paylasim icin tesekkürler Irmak hanim ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı verdiğin bilgiler için teşşekkürler rastgelsin
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Emrecigim abi degil ( Pene ) Irmak Abla ..... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() abı ben kız olduğunu bilmiyordum kusura bakma özür dilerim rastgelsin
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel fıkra, biz erkeklerin alışverişe genel bakışımızı çok iyi özetlemiş.bende eşimle markete gittiğimde ayaklarımı sürüye sürüye giderim.ama söz konusu alışveriş,balıkçılık malzemeleri veya elektronik aygıtlar oldumu mağaza da iki adım önden bile gidiyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Aloooo emre dur STOP ... yanlis anlasilma var yaw ,.... ben degil gözüm ... o fikrayi yazan arkadas -- Pene .. yani Irmak hanim , ben Yasin abin yaw karistirma simdi hehehehehehhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamlar canim ...
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Demek ki hicbir zaman hatunlar icin orkid almaya gitmemek lazim...
![]() Tabi bu arada erkek adam orkid almaz elinde Orkidle markette falanda dolasmaz. ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() emeğine sağlık ırmak abla tartışmadanda ismini öğrenmiş olduk
![]() çok hoş bi fıkraydı ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yapay Yemler ve Kullanım Teknikleri | alarga | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 14 | 16-05-2012 08:48 |
Kamış Fırlatma Teknikleri-2 | erhan | Kamışlarla İlgili Herşey | 8 | 04-11-2010 19:16 |
Kamışla Fırlatma Teknikleri | erhan | Kamışlarla İlgili Herşey | 12 | 22-11-2006 08:00 |
Pusulasız Yön Bulma Teknikleri | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 18-04-2006 18:38 |
Maske Eşitleme Teknikleri | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:08 |