|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dÜn akşam üzeri balığa gittim.akşam suyunda sahte balık at-çek ile 5 tane lüfer aldım. hava karardıktan sonra mantarlı takıma izmarit takarak bir lüfer daha aldım..
LÜFERLER... ![]() sabah suyunda sahte balık at-çekte balık çıkmadı..güneş doğduktan sonra çıpraya baktım..yem olarak yengeç (çagonoz ve bayırga) ile madya kullandım.ilk atışımda 0.350 kilo.luk bir çıpra geldi.sonra gelen çıpraların hepsi. yarım kilonun üzerindeydi. toplamda 5.250 kilo çıpra yakaladım. ÇIPRALAR.... ![]() AVDA YALADIĞIM BALIKLARIN HEPSİ.. ![]() BEN VE BALIKLARIM.. ![]() RASTGELSİN...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrik ederiz İsmail Abi,balıklar muhteşem..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Medar-ı iftiharımız İsmail abim tebrik ederim ,haarika avlarından birini daha yapmışsın.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tarih tekerrürden ibarettir derler İsmail ustam ne dersin doğrumu
![]() Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler rastgelsin.
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel balıklar.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi güzel av olmuş tebrikler. rastgelsin.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() ellerine sağlık ısmaıl abı tebrık ederım çok ıyı ve güzel bır av olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılar;sevgıler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() anaaaa tamamdır geleneksel ismail abi şovlarımız başlamıştır hadi bakalım buyrun ekran başına.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail abi ellerine sağlık pek güzellermiş maşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 kasim güzelbahçe 2.liman av raporu | ETHEM | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 12-11-2008 08:32 |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
23 Kasim Karişik | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 10-12-2007 18:05 |
Bu gün 10 KASIM | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 10-11-2007 19:44 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |