![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar,
Ben Hakan,yeni bir spin avcısıyım,aslında değilim olacağım,şimdi öncelikle bir makina ve kamış almak istiyorum,çok pahalı olmayan ama iyi olduğunu düşündüğüm ürünler için ne dersiniz,bana fikir verirseniz çok sevinirim.Saygılarımla... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Özellikle makinanın fiyatı uygunmudur ,araştırdım kendimce ama üstadlar daha iyi bilirler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Anlayan bir arkadaşımız mutlaka yardımcı olacaktır
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 10_30 atarlı 2.10 wisdom stick kamış 27 tl birde model numarasını bilmiyorum ama okuma nın spin için ufak bir makinası var 50 tl spin için benim kanımca ve araştırmalarım sonucu hem uçuz hemde mükemmel bir set olur
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() catana 2500 ü lineaeffe 270, 10-30 fırespin kamışla kullanıyorum yormuyor gayet memnunum, makina fiyatı uygun. çok duyarlı bir takım tavsiye ederim, hayrınıgörün
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamış ve makina tavsiyesi | ceranimo | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 28-01-2012 18:58 |
Makina ve kamış hakkında fikirlerinizi bekliyorum | fahka | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 17 | 19-02-2010 21:51 |
yeni makina alıcam ne önerirsiniz? | dİpaVcısı | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 33 | 04-11-2007 21:41 |
dam kamış ve makina | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 7 | 14-08-2007 17:14 |
cormoran makina ve kamış | cevat2 | Malzemeler ve Bakımları | 5 | 18-05-2007 13:33 |