Facebook gerçeği
Subject: FACEBOOK / DİKKAT>Arkadaşlar facebook gruplarında dolaşan "yok mu şu siteyi çökertecek Türk >evladı!" ya da "report this group" şeklindeki mesajları kesinlikle!! >dikkate almayınız.>>Doğrudur, siteler PKK"ya aittir, fakat merak eden her Türk evladı o siteye >bir kez tıklayınca kendi mehmetçiğine bir kurşun sıkmış olmaktadır. >Bilindiği gibi siteler tıklanılırlık sayılarına göre reklam geliri elde >etmektedirler.>>Mesela Gözde Çıkrıkçı bir yerde yok mu Türk evladı diye feryat ederken aynı >kişiyi PKK supporters grubunda görebilirsiniz.(bunu fark etmek zor değil >başka örnekleri de var) ve bu kişiler muhtemelen yeni üyelik almışlar.. ve >daha neler neler..>>Bu siteler şu an domain nameleri üzerinden değil ip'leri üzerinden yayın >yapmaktadırlar ve zaten bu siteler hackerlar tarafından şu anda >incelenmektedirler. Yani gereği zaten yapılmaya çalışılmaktadır.>>Hepimiz daha duyarlı ve daha dikkatli olmalı, istemeden de olsa, iyi >niyetli olsak da bu tür oyunlara gelmemeliyiz.>>Bu bilgileri bu işlerle uğraşan bir arkadaşımdan edinmiş bulunmaktayım, >lütfen sizler de arkadaşlarınızı bilgilindirmek adına bu grubu onlara >acilen iletin.>>Hassasiyetiniz için teşekkürler!>
 Harbi Memleket Denizli / Sarayköy
Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Sizlerin de desteğini bekliyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun.
|