![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cumartesi günü palamut için gezindik durduk ne arayan ne soran ne vuran olmadı. Bizde 1 haftalık kokuşmuş sübye ile dip balığına bakalım hiç olmazsa tavalık balık çıkar dedik. İncik boncuklarla livarı doldurduk. Kayda değer tek av kalamarlardı sanırım 10-11 tane kalamar vardı yaklaşık 40-45 dakika içinde tuttuldu.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İshak abi geçen 1-2 sırtı avında limandan çıkış av yerinde balık çekerken dönüşte limanda muhabbet esnasında falan çekim yapmıştım hatırlarsan
![]() Yalnız hava biraz soğuk olduğundan herhalde aklıma gelmedi. Av yerindede ufak balık çok olduğundan çekim yapamadım kalamar baya vardı. Hatta video sonunda anıl diyorum ve bitiyor çünkü balık yakalamıştım anıl çek diycektim vazgeçip kendim çekmeye başladım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() taygun kalamarlar tavayı buldumu, ishak abi bende bu günlerde karaya vurdum , gençler ses vermiyorlar. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Taygun tebrik ederim arkadaşım ama bu ne yaaa aletin pilimi bitti!!onbir tanenin bir tanesi kayıtlı resimleri bilem yok cık,cık,cık.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim taygun...
![]() kalamar varken ne yapacaksın balığı...!!! ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar mı? canavar mı? | delvel | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 22-02-2012 17:56 |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
mordoğanda kalamar avı | kocayusuf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 03-09-2009 21:31 |
kalamar sübye | remzi | Tanışma | 1 | 30-08-2008 20:56 |
Dev Kalamar | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2007 22:15 |