![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamünaleyküm
benim sizden yem hakkında öğrenmek istediğim bazı bilgiler var.mesela, beyaz ağaç kurtları.bu kurtlar tatlı suda etkili oluyor.acaba denizdede bu kurtları kullanabilirmiyim?bu kurtları balık malzemesi satan dükkanlardan alıyoruz. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Önemli olan yemin iğneye takılabilmesi ve balığında bu yeme bakmasıdır.Bunu da en güzel deneyerek bulabilirsin.Kırıntı balığın bol olduğu yaz aylarında denemek için çekirge bile takmışdım.Aman allahım anında dumanını attırdılar..
![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() Bu mesaj en son " 10-01-2007 " tarihinde saat 14:40 itibariyle varior tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ağaş kurdu balığın dikkatini çekiyorsa ölay bitmiş demektir.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Savaş'cığım ben dipde kurşunlu,3 köstekli takımda denedim.Eğer tek çıplak iğneye veya zokaya takacaksan ileriye atabilmen için havanın sakin olması gerekir.Malum, ağırlık olmadığı için ileriye ulaşamazsın...
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler İshak abi, ben kayalık yada iskele üstünden atarımda, sizce hangisi daha yararlı olur.. üstte kalıp hareket etmesi mi? suyun altında kalıp balıkalrın dikkatini çekmesi mi..?? yada ben her iki yoluda deneyeyim abi yaa..
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ALLAH razı olsun.teşekkürler abi.demekki ben bu yemi denizdede kullanabilirim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Konserve olmaz yani... ![]()
Su Altı Avcıları İçin; Çocuklarımız, torunlarımız var gelecekte, Hayatımız, sorumlu olduklarımız için çok daha önemli, Sığ su bayılması (Senkop)' na karşı tedbirli olalım, Yalnız dalmayalım... Mehmet Özgür KUŞCUOĞLU, 1974 Sarıyer / İSTANBUL ozkuscu@istanbul.edu.tr |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||