|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı haftalar olsun rastgelsin forum sitesi üyeleri.pazar gününü teknemizden ve balıklardan ayrı geçiremedik.yine bacanakla beraber yaptığımız tam gün avdan resimlerim var.sizlerle paylaşmak istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() abi harika bir av olmus tebrik ederiz çeşmealtının ne tarafından aldınız?(keşke 100gr dan kücükleri büyüyüp tekrar size dönmeleri için denize salsaydınız)
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bereketli olsun. Çok güzel bvir av olmuş. Darısı bizim başımıza.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamamen Haklisin Ibrahim. Ama Sabahtan Av Oldukça Kötüydü.dolayisiyla Hiç Değilse Tavaya Birşeyler Koyabilmek Adina Onlarida Teknede Tutmuştuk.ama öğlen Ve Sonrasi, Büyükler Gelince Bizde Bukadar Küçükleri Keşke Yollasaydik Diye Düşündük Ama Artik Geçmişti.yollasakta Martilara Ziyafet Olurdu Ancak.
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Nefis bir av olmuş.Hele mercanlar harika görünüyor.Bne de kuşadasından avlanıyorum ama varsa yoksa kupes başkaca bir sey çıkaramıyorum. Bizim gibi acemiler için kullandığınız takım özelliklerini de yazarsanız sevinirim.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Şarkı söylemek istiyorum. Şairin dediği gibi ben artık mercan tutmak istiyorum ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim gerçekten güzel bir av olmuş çeşme altının hangi bölgesinde avlandığınızı söleyebilirseniz sevinirim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey tebrik ederim ,çok güzel bir macera olmuş.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() murat kardeş, tebrik ederim.Güzel balıklar tutmuşsun afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Murat arkadaşım balıklar iyi ama biraz cokca ufak var amatörce yaptığınız avlarda kücük balıkları sirkülerdeki boyları tutmuyorsa salmanız daha uygun olur diye düşünüyorum selamlar iyi günler.
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 12-11-2008 15:20 |
02.10.2008 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 07-10-2008 16:42 |
23.02.2008 çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 27-02-2008 21:57 |
02.02.2008 çeşmealtı raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 07-02-2008 15:52 |
çeşmealtı av raporu 19.01.2008 | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 23-01-2008 15:14 |