|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() uzun süredir teknem bakımda olduğu için rapor yazamıyordum.fakat şubatın 7' sinde tekneyi denize indirdim. ama ne indiriş... tekneyi bağlarken denize düştüm. eve gidip hemen üstümü değiştim.''artık tam denizci olduk'' dedim kendi kendime. neyse tekneye yer yaptıktan sonra ipleri çözdüm ve motoru çalıştırdım.rölantide barınak içinde dolaşarak teknenin su yapıp yapmayacağını kontrol edeceğim.bu arada kaşıkla lüferleride bir yoklayayım dedim ve daha takımı suya salalı 15 kulaç olmamıştı ki ilk lüfer oltamda.aynı yerden 2 ve 3 geçişimde de lüferler oltamdaydı.daha sonra bugünün yarınıda var diyerek karaya çıktım.ha bu arada teknem su yapmadı.yeni raporlarda görüşmek dileğiyle
not: kameranın tarihi yanlış. 7.2.2008'in balıkları [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Yılmaz Bingül -1975 Adana-Hatay-Düziçi Bu mesaj en son " 20-02-2008 " tarihinde saat 11:41 itibariyle yilmaz tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Yılmaz tebrik ederim...
Yağmurlardan sonra bugün yarında lüfer alabilirsin... Sana bol şans dilerim... Tekne için "Allah birdaha böyle afet göstermesin".... Selamlar..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() sağolasın levent.sadece hafta sonları dörtyola balığa gidebiliyorum.düziçinde öğretmenim.bu hafta sonu tekrar deneyeceğim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler yılmaz güzel av olmuş..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler Yilmaz Kardeş Güzel Av Olmus Afiyet Olsun:p
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() yılmaz tebrikler afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yılmaz abi tekneni denize atmanı güzel şekilde kutlamak isteyen lüferlere karşı çok nazik davranıp tekneye alıvermişsin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş devamını en yakın zamanda dilerim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yılmaz tebrik ederim ,açılışı da çok güzel yapmışsın
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
23/03/09 lüferler | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 29-03-2009 18:23 |
Lüferler | eminkaya | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 16-10-2008 23:00 |
lüferler 08-03-2008 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 13-03-2008 17:54 |
bir lampukada dörtyoldan | yilmaz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 01-11-2007 07:43 |