|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben bu siteye dün üye oldum daha ilk günde bu site sayesinde bilmediğim çok şeyleri öğrendim.Şimdiye kadar aklım nerdeymiş bilmiyorum Kendimi tanıtmak isterim 1966 izmir doğumluyum kadife kale ,çimentepe taraflarında ikamet etmiştim birzamanlar annem babam hala izmirde ben sinop'un erfelek ilçesinde ikamet ediyorum 1992 yılında geldim buraya baba toprağı kaldım burada arıcılık'la (kestane balı üretimi)uğraşıyorum aynı zaman da erfelek ziraat odası başkanlığı görevinide sürdürüyorum az da olsa kendimi tanıttım sanıyorum. Gelelim balıkcılıkla olan ilgi me 4 yıldır amatör kara avcısıyım sinop'un akliman mevkiğinde avlanıyorum dünyada tek olan hamsilos koyu da orda cennet gibi bir yer anlayacağınız tekne avcılığından anlamam deniz üstündeki tecrübem konak karşıyaka arası burdaki balıkcı arkadaşlar davet ediyorlar ama daha nasip olmadı tabi tekne balıkcılığı konularında bu siteden ögreneceklerim var. Site hakkındaki düşüncelerime gelince çok beğendim hiç bu kadar iyi site bulacağımı tahmin etmiyordum ayrıca çok samimi içten faydalı bir site daha tam olarak içeriğini gezemedim kendimi tanıtayım dedim cümle aleme
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() resim cıkmadı gif dosyasıdı belki ondan olmadı yada demek tam öğremememişim birdaha deniyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Rauf Abi Hoşgeldiniz aramıza; ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz. Hepimiz güzel paylaşımlar için buradayız; öğrenmek ve öğretmek için; katılımcı olmanız dilegi ile.
Sevgi ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() başkan aramıza hoş geldiniz, katılımcı olmanız dileğiyle. rastegele
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() siz siteden balıkçılıkla ilgili bilgilerinizi pekiştirirken bizde sanırım sizden yani bilglier ediniceğiz.
hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz bol balıklı avlar rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoşbulduk.karadenizden Selamlar Rasgele...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Başkan bey yada rauf bey( bizim rauf abiyle karıştırmadıysak) hoşgeldiniz. bol balıklı günler.sevinciyle kahkaha atan çehrenizin olması dileğiyle
Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VİP ![]()
|
![]() Sinoplu kardeşim hoş geldin.Sabırsızlıkla yakaladığın balıkların resimlerini bekliyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız size daha iyi hitapta bulunuruz..saygılarımla..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |