|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() bekar ve öğrenci evinden iki görüntü...
![]() ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() abi sen büyüksün ne diyeyim bir anda ankara yıllarım geldi aklıma. gerçi bizim zamanımızda bu büyüklükte barlar yoktu ama bizde küçük kutulardan sehpa yapmıştık.demekki neymiş öğrenci evi= bira
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fotoları görünce benim de İzmir'deki öğrencilik yıllarım aklıma geldi.Yalnız bizim evde ocak olarak inşaattan aldığımız tuğlaya oluk açıp 800 watt'lık resistans telini içine oturtup direk 220 volta bi kablo ile bağlardık.Harika bir ısıtıcı olurdu.Hatta bu ocağı ilk yurtta kaçak elektrik çekip yemek yapmakta kullanırdık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Öyledir Nadim im Haklısın....
Bir dünya vardır içimizde.. çok farklı... Görebilen görür.. ama imkan tanımak lazım..görmek için. İşte o sofralar..o anlar içimizdeki dünyayı gösterir yanımızdakilere..ama kabul ederler ama etmezler.. Zaten edenler ile birlikte geçer bir ömür..Allah kısmet ederse. Yeterki saglık olsun.. Kimi insanlar beğenmezler o meyhaneyi. Ama bilmezler orada ne dostluklar kurulur ne muhabbet.. İnsanlar döker içini dostuna ... ve der diyemediklerini başkalarına. Rahatlar ve paylaşır.her şeyi o sofrada... Kimi Ülkeyi kurtarır..Kimi FB yi GS yi şampiyon yapar..kimi yaşadıgına şükür eder..kimi kahır eder.. Önemli olan canımıza zarar vermeden , aileyi kırmadanve dostları üzmeden bu fani dünyadan bir an olsun haz almak..ve o sofradan kararında kalkmak.. Bu mesaj en son " 27-02-2008 " tarihinde saat 10:37 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fonda da Sanat Müziği ; ne güzeldir.Zaten Adab'ı bozanın bi daha gitmeye yüzü tutmaz.Ne de güzel özetlemişsin Güzel Abim.Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() off abıcım bu yıne ıyı ogrencı bı arkadasımın evıne gıtmıstım yıllar once evın goruntusu hala hafızamda ınanılmazdı
![]() |