|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu gün beykozda 3 tane tirsi 3 tane hamsi 5 kilo kadarda istavrit yakaladım benimkiler anca bu kadar saygılar
![]() ![]() ksedes / 1963 Bu mesaj en son " 13-03-2008 " tarihinde saat 20:31 itibariyle ksedes tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imza düzenleme |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler.Forum kuralları gereği imza ayarlarını yapman gerek.Böylece sana hitap etmekte zorluk çekmeyiz.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() guzel av afıyet olsun hakan abı beykozamı gıtsek valla bılemıyorumda avcılara beykozmu yakın besıktasmı nerde avlancaaammmm ben... delırmek uzereyım bıde capari demi bunlar hakan abı okursan bı sozleselımde sanırım besıktasta avlanıyosun gelıyım bana su ısı bı ogret
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Av mevsimi geldi çattı | kekeme | Organizasyonlar | 2 | 26-09-2009 07:41 |
Balık Avı Sezonu Açıldı | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2008 20:18 |
Youtube Açıldı | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 22-08-2008 20:58 |
yaz mevsimi tehlikeleri | mufi | SAĞLIK | 1 | 01-08-2007 13:39 |
Ve okullar açıldı!!!! | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 15-09-2005 02:08 |