![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar degerli üstatlar makinemin kamışa sabitledigimiz gövdedeki ayak kırıldı bunu nasıl tamir edebilirim japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım ama sağlam olmadı buna ne yapabilirim siz değerli üstatlardan yardım istiyorum
Bu mesaj en son " 28-03-2008 " tarihinde saat 11:50 itibariyle sazancı18 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kamışı ya da makineyi aldığınız malzemeciye götürmenizi tavsiye ederim.. kullanım hatası da olsa aranızdaki muhabbet iyi ise birşeyler yapacaktır.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bahse konu sorun anladıgım kadarı ile makinenin üst kısmındaki kamışa geçen iki ucu sivri ''T'' şeklindki bölüm.mü? makinenin kırık halini net bir şekilde resimleyip buradan gösterebilirseniz..pratik çözümler / fikirler gelebilir.. bekliyorum.kolay gelsin |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kirilan Makinemin Resimleri çektim Ama Nasil Koyacam
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
sayfasında açıklama var |
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tavsiyem makine sertleştirilmiş alimyum ise kaynak yapanlar var her sanayi sitesinde muhakkak vardır sevgiler saygılar..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
surf kamış yardımı rica ediyorum | gokseldbuga | Kamışlarla İlgili Herşey | 38 | 08-11-2010 23:22 |
Finikede sahilden avcılık yardımı!! | salih126 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-12-2009 23:15 |
Çeşme Ildır Çelebi Adası tekne yardımı | cemyilmaz | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 07-05-2009 23:31 |
suf kamış ve makine-yardım | elmexicano | Surf | 5 | 08-04-2008 23:58 |
Bu makine nasıl susar? | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 05-07-2007 22:31 |