|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
VİP ![]()
|
![]() Bizlere bu güzellikleri yaşattığı için Fenerbahçeme teşekkür ediyorum.Başta Nedim kardeşimi ve tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ederim.Bu arada diğer takımlardan olan arkadaşlarımında bizi testekleyip Avrupaya karşı tek yürek olduklarına inanıyorum.İnşallah devamı gelecek.Kupaya doğru uygun adım marş marş.Herkese sevgiler.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Avrupa maçlarında hepimiz Tekyürek olmalıyız.Sonuçta "Ülke puanı"mızı etkiliyor bu maçlar.Tüm milletimize hayırlı olsun...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() fenerbahçe cumhuriyetini canı gönülden kutlarım...
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Avrupa maçlarında takım ayırmadan Fenerbahçeyi destekliyen tüm taraftarlara teşekkürler.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() İnşallah diger takımlarımızda aynı şekilde ipleri zorlar...
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() birlik ve bütünlüğümüzü korursak hiç kimse duramaz önümüzde bize bu güzel duyguları yaşatan ve taşatacak olan bütün takımlarımızı canı gönülden kutlar ve teşekkür ederim bu galibiyet tüm türkiyeye armağan olsun ayrıca tüm takım taraftarlarımızı desteğine teşekkürler helal olsun!!! hepinize saygılar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tebrikler Fenerbahçe | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 10-05-2007 23:52 |
Çok Çok TEŞEKKÜRLER | aganta | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 23-12-2006 02:41 |
Herkese Teşekkürler | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 03-01-2006 00:27 |