![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar,
Linkte, sigara ile yapılan basit bir deneyin videosu bulunmaktadır.Yorumu size bırakıyorum: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgi için teşekkürler ulaşçım ama içiyorum bu mereti ne olduğunu bilebile...
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sigara tiryakileri bu deneyi ibretle izlemeli.Belki içmekten vazgeçerler.Paylaşım için teşekkür.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ulaş'cım ben içmiyorum ama içen arkadaşlara bu videoyu izletecegim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Neyseki ben bıraktım.Katrandan da daha kötü birşey bu.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sigara ve Alkol İçeren Resim ve Videolar | Necati ARAT | Forum Kuralları | 26 | 02-02-2010 16:14 |
Dostlarım ile Yapılan Sargoz Avı | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 08-10-2009 20:19 |
Sigara Içenlere Bir Sorum Var... | ishak BALLICA | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 28 | 30-08-2008 09:39 |
Sigara öldürecek Seni | Epidermoid_Karsinom | SAĞLIK | 13 | 07-05-2008 11:57 |
Sigara stresi ! | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 18-04-2006 15:08 |