|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Piyasada bulamadığımız,(MU) diye tabir ettiğimiz kefale benzer balığı Arkadaşım Levent hoca zeytin ağacından imal etti. İş yapacağını umduğumuz bu rapalayı görüşlerinize sunuyorum.
Rasgele ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() El emeği, göz nuru, yapanın ellerine sağlık umarım bu emeğinin karşılığını alır. El yapımının yerinide hiç bir şey tutmuyor. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bu balığın tarafımızdan test edilmesi lazım. ya bu hafta sonu gelin veya gönderin. gerçi levregin kesat zaman ama suda gelişine ve renk ayarlarına bakmamız lazım. bence karın altının tamamen beyaza kayması lazım.bide göz pek uymamış gibi. gelince başka birşeyler düşünelim. şimdilik bir tane deneme için yeter..maketlerden fazla hazırladığınız varsa ham olarak dursun..
şimdilik benden sadece ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence güzel olmuş, bir de sudaki aksiyonunu görmek gerek. Tebrikler...
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() el emeği göz nuru olmuş valla.tebrik ederim.umarım işe yarar..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() gayet te güzel...ellerinize saglık..
bir gaye ugruna çalışmak ama olumlu yönde yaşam budur işte bizi bu günlere getiren. |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() buda benden bu gün yaptım nasıl ama?? zargana vs için...daha denemedik ama zargana zamanı iş yapar..
malzeme kavak agacı dalı ve şeffaf tırnak cilası artı kırtasiyeden alınma sim tozu yapım süresi 15 dk. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Mufi abi o web kamerasıyla balıkları da çekmeni istirham ediyorum
![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten rapala-yozuri gibi markaların sahte balıklarına taş çıkartacak güzellikte olmuş tabi balıkların fikrini öğrenmek gerek bunuda ismail ustamız halledicek gibi görünüyor.
Muvaffak abi senin sahtede harika bu hafta sonuna kadar banada bir tane hediye yaparsan çok memnun olurum kullanmak için değilde hatıra olarak saklamak için istiyorum ama baktım sen yakalıyorsun balık bende kullanırım ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende dün başladım bi tane yapmaya.. kabası bitti, şimdi içine koyacağım bilyelerin düzeni ve gagasının şekli üzerinde hesaplamalar yapıyorum.. çok uğraştım dünden beri, umarım buna değer.. balık tutmasa bile büfeye koyup saklarım kesin
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
El yapımı sahte balık (Rapala) | xnode | El Yapımı | 14 | 07-10-2011 07:23 |
el yapimi rappala sitesi | switzerland | El Yapımı | 3 | 11-04-2009 18:33 |
El yapimi Rappala | engizlim | El Yapımı | 16 | 31-01-2008 13:17 |
sahte iğneler | plato | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 20-12-2006 22:07 |
Sahte Yem ile... | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 4 | 13-07-2006 16:10 |