|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar;Hazırlıklarımız hızla ilerliyor,15 Mayıs ta turlara başlıyorum,
unutulmaz bir balıkavı gününde birlikte olabilme ümidi ile; ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşgeldiniz tecrübenizi ve deniz bilginizi balık tutma arzusunu ateşleyen tariflerinizi saygı ile selamlıyorum.sadece ücret mukabili teknenizin yanında yakalamış olduğunuz balıkçılık nüanslarınızı bizimle ,form üzerinden paylaşırsanız bizleri bahtiyar edersiniz.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Oktay Bey,yeni sezonunuz hayırlı olsun,oldukça güzel bir girişim.Sitenizi inceledim gayet bilgilendirici,gelecek kişiler için uygun konaklama yerlerini de ekleyebilirseniz faydalı olacaktır diye düşünüyorum.Bölgenizde fotoğraflarda görünen jiglerden acaba hangisi daha verimli çalışıyor ? sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Fotoğraflardaki jigglerin hemen hepsi çalışıyor,200 gr dan hafif jig kullanmıyorum.(derinlikler 40 m ve üzeri) Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() öncelikli hayırlı ugurlu olsun,hersey harika görünüyor.Peki siz acemilere katlana bilecekmisiniz onu cok merak ediyorum
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
dostlarımla paylaşacağım,spor olarak gördüğüm(biggame)balıkavının bilinçli yapılması,yayılması en büyük dileğimdir.Turlarım arzu eden herkese açıktır.Selamlar, Rastgelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkavı için kitaplar | balıkcı | Balık Avı İçin Kitaplar | 35 | 22-12-2011 03:36 |
balıkavı not defteri | balıkcı | Dökümanlar ve Makaleler | 8 | 16-04-2007 15:48 |