|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Florida da olursa yakalanır
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Makineye bak balığı şıp diye çekiyo büyük zevk olsa gerek.. okyanus ülkesi değiliz ki böle zevk yaşayalım bu arada yılan balığı tuttuğum da tırsmıştım köpek balığı gelirse ne yaparım bilmem.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel görüntüler... avcı işini iyi biliyor. Köpek balığının kurtuluş yoktu elinden, nefes aldırmadan aldı kıyıya
![]() Benzer bir tane de ben yakalamıştım Ilıca'da yıllar önce. Sahile yüz metre mesafeye 4 kabak bıraktım ,birine 120 cm beyaz bir köpek balığı denk gelmişti. İyi marine ettik ve afiyetle yedik arkadaşlarla ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Köpek balığının kıyıdan olta ile avlanğını İzmir de şahit oldum,azım açık kaldı adam sonra derileri yüzüp satıyor,kazancı bu.Özel alarak avınıda yapmak isterim.
Güzel video,ellerine sağlık.
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() Bu mesaj en son " 10-08-2008 " tarihinde saat 17:26 itibariyle turna tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biz en iyi ihtimal çupra falan götürüp evdekilere hava atıyoruz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Adam bütün gücü ile asılıyor, ne olta ne de misina banamısın demiyor.. Ben takım diye buna derim işte
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() çatır çatır cektı traktor gıbı balıgı ya...ınanılmaz...biz gene 750 gramlık balıgı gezdırıoz kopartır dıe
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adam kütür kütür çekti yaw.kamış ve misina çelik sanki..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura Nasıl Yakalanır ? | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 101 | 22-10-2012 10:27 |
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 36 | 01-10-2011 10:34 |
Denizlerimizde Bulunan Köpekbalığı Türleri | Güven ÖZYELDAN | Deniz Balıkları | 10 | 30-07-2010 17:30 |
Finikede sahilden avcılık yardımı!! | salih126 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 03-12-2009 23:15 |
Cumhur Kaptanın Köpekbalığı Avı | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 7 | 10-10-2007 03:34 |