|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Üç yaşındaki kızıma küçük akvaryum aldım. akvaryum,filitre,kum,bitki,erkek dişi lepistes,erkek dişi aykuyuk arap,cüce vantuz çöpcü,yem 38ytl .kızım başından ayrılmıyor .Arapların ismi patlıcan ,lepisteslerin ismi can koyduk .balıkların yemlemesi Deren'e ait.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ercan abi Allah bağışlasın
![]() Bence bu şekilde küçük yaşta hayvan sevgisinin aşılanması çok güzel. Ayrıca yemlenmesi kızınıza sorumluluk alma duygusunu kazandıracaktır. İlerki yaşamında bunların faydasını görecektir diye düşünüyorum ![]() Lepistesler çok çabuk ürüyor yani yavruluk olmasa bile sağda solda hayatını kurtaran ufaklıklardan yakında büyük bir koloni oluşabilir. Fotoğrafınıda görmek isteriz akvaryumun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ercan abi,
Bu hobi küçük bir akvaryumla başlıyor, ve böyle kalıyor sanma. Bende küçük bir akvaryumla başladım, şuan 400 lt akvaryumum var. Cocuklar için güzel bir hobi iyi seçim yapmışsınız.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Gerçek sorumluluk için bence köpek alınmalı çocuklara
![]()
Hasan Özerinç - 1979 - İZMİR mail: hozerinc@hotmail.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Allah kolaylık versin abi
saygılar..
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() allah bağışlasın kızınızı : )
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah uzun ömür versin abi!!!
Şimdiden hayvan sevgisi aşılamak ne kadar güzel doğa sevgisini ve çevre bilincini küçükken aşılamak gerekiyor insanlara!!! Bu yönde güzel bir adım tebrikler!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
satılık akvaryum | mustafa_68b | Akvaryum | 0 | 03-12-2009 21:29 |
Dev akvaryum | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 11:07 |
Akvaryum bölümü. | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 15-07-2006 08:47 |
akvaryum | muhabbetci | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 18-06-2006 08:14 |