|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yer: Antalya- Lara
Derinlik: 4-5 m Yem: Tavuk Göğsü- Canlı Yaniç (Karides) Malzeme: misina 0,20'lik, 10 gr kurşun, 14 numara kırmızı Mustang iğne-- (ikili takım) Geçen haftaki gibi aynı şekilde hazırlanarak saat 22:10 gibi av yapacağımız bölgeye vardık. çok güzel bir hava vardı..Attım ağzına girsin boğazına diyerekten oltaları attık suya..yine geçen hafta ki gibi olacağını düşünüyorduk.. ![]() ![]() Tutulan balıklar ve kovaların önündeki de çıkan balık türlerinden bazıları.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Av grubumuz baştan Kemal Abi,Sebattin Abi (sitemizin üyesi sebo07) ismail abi ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ortaya karışık [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha irilerinin sizlere rastgelmesi dileğiyle... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() maşallah çok güzel av olmuş,,, tekrar iyi av yapmanız dileğiyle.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel av olmuş devamı gelsin insallah
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler tam manasıyla ortaya karışık olmuş
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Güzel av
![]() Fark ettiğim kadari ile sürekli aynı yerde avlanıyorsunuz Muhammed kardeş.. Tam olarak Kundu' nun neresi bu avlandığınız yer? Söylersen biz de faydalanabiliriz belki ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bravo güzel av, biz bunları avlamak için tekne kiralıyoruz sen kıyıdan işini görmüşsün...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() turgut kardeşim, evet genelde o bölgede avlanırım.. avlandığımız yer kopak çayına yakın bir yer.. yani lara oteller bölgesi diyebilriz.. ya komik olan şu ki; kemer tarafını denedim insan olmayan yerde olur diye düşündüm, fakat turistlerin denize girdiği yerde avlanıyorum.. bu bir mucize
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Güzel bir karışık çıkmış sonuçta.Tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
08_11_09 ant. lara | delvel | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 13-11-2009 18:56 |
18/10/2009 Antalya-Lara | delvel | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 23-10-2009 19:04 |
13 ocak 2009 antalya gece av raporu. | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 17-01-2009 01:34 |
26.10.2008 Antalya-Lara Gece avı | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 02-11-2008 18:05 |
01.08.2008 Antalya Av Raporu | kungfucu07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 10-08-2008 12:02 |