|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar mığrı ve yılan balığı ayni balıkmı deyilse nasıl ayırt edeceğiz.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Turgay Abi, ikiside aynı balık. Asıl adı Mığrı ama şeklinden dolayı Yılan Balığı diye biliniyor.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() sağol kemal kardeş bazı yerlerde ikisini ayrı ayrı veriyorlarda allah allah dedim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() kemal ve turgay arkadaşlar mığrı başka bir balık yılan balığı ayrı bir türdür.şeklinden dolayı yılan derler size ufak bir tiyo vereyim yılan balığı tatlı sulara gelir yumurta bırakır hemde taa amerikalardan ama mığrı tatlı suya girmez araştırayım ikisininde fotolarını eklerim selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() teşekkürler rauf abi merakla bekliyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] umarım arasındaki farkı bu ikiresim ve yazılar acıklar iyi günler dilerim rastgelsin. |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi ellerine sağlık verdiğin bilgiler tam olarak açıklayıcı olmuş
![]() Ayrıca benim de eklemek istediğim bir iki ufak nokta var. Her iki balığın görünüşleri benzer olmasına karşın dikkatli bir bakışta ayrılabilir. Renkleri de birbirinden farklıdır. Yılan balığı kahverengimsi yeşil renkte olur, karın kısmı daha açık toprak rengine yakındır. Mığrı ise mavimsi veya çok koyu laciverte benzer bir renkte olur. Dalışta taşların altında vs bu tür bir balıkla karşılaştıysanız % 90 mığrıdır. Etinin lezzetine gelince, yılan balığı ızgarada nefis oluyor, mığrıyı denemedim. Fakat söylendiğine göre mığrı daha kılçıklıymış...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Rauf Abi.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Miço ![]()
|
![]() sağolasın rauf abi eline sağlık
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() rauf abi ellerine sağlık...oldukça net bi cevap olmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
yeni üye ve soru | mehmet | Tanışma | 13 | 17-04-2007 22:14 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |