|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş
![]() Ayrıca konuyu tatlı su bölümüne taşıyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() siyah 7 numara sinek iğne bu iş için en ideali
isparoz yani dip oltası kullanıyorum yem olarakta canlı solucan (iğneye takıldığında yem canlı yani hareketli olacak,solucan hemen ölmez) at bırak yöntemi ve tabi mutlaka zil ben tüm gün atıp bekledim sonuç alamadım gece avlanan bir balık olduğu için karanlık çöker çökmez arka arkaya aldım bu arada tuttuğun balığı temizlemek için 2 gün beklemen gerekiyor çünkü sudan çıkınca yaklaşık 48 saat yaşıyor iyi avlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tatlı su yılan balığı ve kefal avlamak isteyenler izmir | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 12-04-2010 21:38 |
Yılan Balığı | ismail2776 | Su Ürünleri | 1 | 14-06-2009 14:47 |
Yılan Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 21 | 11-07-2007 12:11 |
Yılan balığı avı... | katiti | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 28-04-2006 05:40 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |