|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese merhabalar ben forumunuza yeni üye oldum. Yakın zamanda bir tekne ile balıkavı organizasyonu düzenlesek hem tanışıp kaynaşsak hemde güzel birgün geçirsek ne dersiniz...
Haydi sayın yöneticiler bir el atsanız şu işe... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() merhaba. iyi fikir..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence de güzeL fikir
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ZeytineLi'nin şuan av vermemesi , gerence'ninde ne durumda oLduğu meçhuL oLduğu için. Hem gerenceye veya zeytineLine yapıLacak oLası bir organizasyondan daha az maddi hasar yaratmak için
![]() MesajLarınızı bekLiyoruz. SaygıLarımLa.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kıyıdan bu meralarda yapacağımız avlarda çiftlik kaçkını çipura ve levrekten başka balık tutma olasılığımız çok düşük ama tekneden yapılacak organizasyonla çok daha kalite balık tutabiliriz. Ben kendi adıma oltama çiftlikten kaçmış bir balığın takılmasını istemem. Bana göre zevksiz ve kolay bir avdır..
Bunlar tamamen benim kendi düşüncelerimdir ve kimsenin av şekline yada zevkine yönelik aşşağılayacı bir düşünce taşımamaktadır.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() Öncelikle hayırlı olsun hoş geldiniz, inşallah katılımcı olursunuz, tekne avı konusunda bence zamanlama şu sıcak günlerde tehlikeli olabilir, geçen yıllarda epey organıze yaparak avlandık, tabiki bu yılda sezonu yani havaların serinlemesini bekliyeceğiz, tekneyle genelde karaburun , çeşmealtı, gümüldür,foça (izmirde ikamet edenler ) tarafında gezilerimiz oldu kısmet olursa yine organıze yapacağız . birde adınızı ve şehirinizi imza kısmını okeylersenız sevineceğim, görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erçin abi haklısın fakat o bölgelerde daha bol balık oluyor diye o şekilde teklifte bulundum.
Her teklife her görüşe açığız ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben yeni üyeyim ama katılmak isterim organizasyon olursa mesajları bekliyorum..saygılar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
organizasyon isteği....... | iskorpit | Üye Organizasyonları | 20 | 02-02-2010 13:37 |
Organizasyon isteği.. | benz | Üye Organizasyonları | 11 | 21-01-2010 23:34 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 06-12-2008 11:23 |
Organizasyon | avcı | Tanışma | 2 | 01-12-2008 23:42 |
Organizasyon | avcı | Organizasyonlar | 0 | 28-11-2008 12:59 |