|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ![]() ![]()
MUSTAFA ALCAN KEŞAN -1965 Bu mesaj en son " 19-11-2008 " tarihinde saat 22:44 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mustafacım Barbun süper bayılıyorum bu mahlükata.Tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mustafa abi iskenderun da daha yakalayamadık şöyle güzel bir barbun. Tebrikler afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sevgili akay inan 5/6 yıl kadar önce hemde tamamen kayalık bir yerde yarım kiloluk bir barbun daha yakalamıştım. bir dahada okadar barbunu ne tuttuklarını nede balıkçı tezgahlarında gördüm. ayrıca 1/2/3/4 aralık 2008 tarihinde MEB. Türkiye satranç turnuvası için öğrencim ile birlikte iskenderuna geleceğim.belki o zaman daha büyüğünü yakalarız. selamlar
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sayın PAŞALI gerçektende bu mahlukatlara eskiden çok rastlardık fakat biliyorsunuz ağ gözleri iyice ufaldı geçen hafta balık pazarında inanın parmak büyüklüğünde barbunlar satılıyordu içimden acıdım ama yapabilecek neyimiz var.15 yıl kadar önce zonguldak çaycumada çalışırken filyos iskelesinde oltayla 2-3 kg kadar yakaladığımız günler oluyordu ama şimdi onlarıda bulmak imkansız gibi.selamlar hepinize rastgele
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa hocam harika balıklar, zaten şu barbun noktayı koymuş.
Hani bazen yediğimiz şeylerin bitmesini istemeyiz ya mesela yaz günü hiç bitmeyen dondurma gibi. İşte barbunu yerkende insan öyle büyüklükte bir barbun istiyor ki hiç bitmesin ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() [quote=İmBat;57360]Mustafa hocam harika balıklar, zaten şu barbun noktayı koymuş.
Hani bazen yediğimiz şeylerin bitmesini istemeyiz ya mesela yaz günü hiç bitmeyen dondurma gibi. İşte barbunu yerkende insan öyle büyüklükte bir barbun istiyor ki hiç bitmesin ![]() sevgili imbat ayrıntılara girince iş daha iyi anlaşılıyor. bu kadar yetenekli bir kardeişimin bu genç yaşında bukadar doğru uygulamalarını tebrik ediyorum
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım ellerinize sağlık süper bir barbun 10 numara desem yeridir!!!
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() teşekkürler ufuk[dilki]inşallah daha iyilerini yakalamak üzere herkese rastgele
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Helal olsun Mustafa abi .Afiyet olsun
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
21.03.09 Kocabalık ve kücükbalık bir arada | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 25-03-2009 19:12 |
1300gramlık yılan balığı ve kocabalık.... | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 24-12-2008 08:49 |
ithal barbun | mercan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 0 | 10-08-2007 08:41 |
Kiloluk Barbun olur mu ? | Uzm.Dr.Rastgele | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 07-11-2006 13:47 |
enteresan bir olay | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 25-12-2005 21:25 |