|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar merhaba, dün fotoğraf makinamın pili bitti resimleme yapamadım ve rapor yazmadım. Bu sabah Hikmet hocamala beraber besmeleyi çekip demiri aldık, sırtıyı attık başladık çıkmaya deremizden. Manzara nefis, nedersiniz???
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yoldayız ama dayanamadım bir daha çekeyim dedim tam çektim sırtıda bir yüklenme, ve sabahın ilk siftahı bir palamut. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aslında palamut iri ama sakın resme aldanmayın diğeri tam torik olmuş onun yanında küçük görünüyor, çaparide aldım.. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Av noktamızda akıntı karadan denize olacak şekilde ve ilk kezde böylesine rasladık. Çaparimi bir taraftan salladım, klasik yemliyi diğer taraftan. Başladık avlanmaya... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kovada bir süre fazla bir şey göremedik ama gelenlerin güzelliğine dayanamadım resimledim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Önce yavaştan sonra 5 dakikada bir pembe güzeller ve çipuralar bizi ziyarete başladı...Tam o sırada telefon çaldı konuşurken yandaki çapari kamışı yerinden fırlamazmı Allahtan kulaklık var elimde kamış ötmekte yaklaşık 10 dakika ben çektim o çekti sonunda hocam kepçeledi bende resmini sizin için çektim. Çaparimde Torik denecek kadar iri bir Orkinos yavrusu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sonunda karadayız . İşte av sonu ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lokasyon Erdemli Tömük açıkları, dernlik 38 kulaç (benim kulacım182 cm kabaca 182x38=69 m), yem karadis taze, simli yeşil çapari ve çapraz 7 no Norveç beyaz iğneler. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Aslında palamut dedimsede anlayan anladı tabiki Orkinos yavrusu yakaladıklarımız ama bir İstanbullu "Koyun un olmadığı yerde Keçi ye Apturrahman Çelebi der" misali benim içinde Tombikler Palamut oldu dostlar. Yakaladıklarımızdan bir kaç kare daha. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi mükemmel av olmuş öncelikle tebrikler. demli bir bardak cay eşliğinde izlenizmesi gereken maviyle kızılın birleşmesi... mercanda kuzu gibi yatıyor hey maşallah
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu güzellikleri bizimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek az. özellikle güneşin doğuşu mükemmel.
Ayrıyetten balıklarda gayet tatmin edici boy ve çeşitte. Bu arada sanki uçan balığa benzer birşey var palamutların yanında o ne balığı acaba?
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() doğanın bu güzelliğine bakıpta şair olası geliyor insanın. ruhumun derinlerini titreten bu manzara ve o güzel balıklarınızla gerçekten çok güzel bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() gerçekten çok güzel bir av olmuş tebrikler paylaşım için teşekürler darısı bizim başımıza
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım iç çekerek izlediğim manzaralar uzun zamandır denize çıkamamış birisi olarak beni çok etkiledi denizin kokusu denizin güzelliği ve balıkların görüntüsü beni yaptığım avlara götürdü!!!!Güzel bir nostaljiydi!!!
Ellerinize ve emeğinize sağlık!!!!
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar tüm dilekleriniz için teşekkür ederim. Yaradan yaratmış bizde ucundan nasipleniyoruz. Dilerim tüm deniz dostlarına bir gün bu imkanlar nasip olur. Palamautun altındaki iri bir İstavrit daha altındaki 2 tanede burada Gümüş tabir edilen bir dip balığı.
Dostlukla kalınız. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Cumhurcum Maşallah bu ne güzellik manzara güzel balıklar güzel içinize sinsin afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abicim valla süper görünüyor balıklar.. tebrikler.. afiyet olsun...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler bai balıklar ve manzara harika
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mersinden Selamlar | sekoya | Tanışma | 5 | 16-02-2009 12:44 |
Mersinden Karakulak star/ankara | star | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 17-05-2006 05:04 |