![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Merhabalar
Sabah gazeteleri karıştırırken güzel bi balık tarifi gördüm. Burda paylaşmak istedim. Malzemeler
Garnitür İçin
Sosu İçin
Hazırlanışı Tavayı orta ateşte kızdırın. Tereyağını koyup eritin. Soğan ve sarımsağı karıştırarak kavurun. Doğranmış ıspanak ve kıyılmış fesleğenleri katın, kavurun. Karışıma tuzu, limon suyunu, fındıkları katın. Havuçları ince ince dilimleyin. Tuzlu sua yumuşayıncaya kadar haşlayın. Patatesleri ve arpacık soğanlarıda ayıklayıp tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Sos malzemelerini blendirdan geçirin. Gerekirse su ilave ederek tahin kıvamında bir sos tutturun. Hazırladığınız harcı kaşık kaşık ayıklanmış ve kılçıkları çıkartılmış levreklerin karın boşluklarına doldurun. Açık ağızları kürdan geçirerek kapatın. Levrekleri ağır kapaklı bir tencereye koyun. Buharda pişirin buğuda pişmiş levrekleri enlemesine dilimleyip tabağa alın. Garnitürle süsleyip servis yapın. Tarif bu kadar resmide var fakat tarayıcım olmadığı için koyamıyorum. İstek olursa fotoğrafını çekip koyabilirim. |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Teşekkürler. Bir denemek lazım bunu...
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek | mufi | Deniz Balıkları | 13 | 17-12-2009 09:21 |
12,200 gr LEVREK | müjdat | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 17-11-2009 10:27 |
Levrek | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 20-03-2008 07:02 |
Levrek | Sohbetcibaba | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 31-05-2006 08:29 |
Levrek | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 24-02-2006 05:04 |