|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Makinenin inadını kırıp resimleri pcye yükleyebildim. Yer Gerence körfezi tarih 30.08.06 derinlik 35-40 mt. çıkan balıklar bol mandagöz, 2 karagöz 2 mercan ve kerterize giderken çektiğim sırtıda alınan 1 sarıkanat. RASTGELSİN.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haldun balıkların boylar güzel de sen de yanında olunca sarıkanat ufak gibi görünmüş
![]() Arkadaşlar bilen var bilmeyen var Haldun arkadaşımız ufak tefek değil, pehlivan gibi adamdır maşallah ![]() ![]() ![]() Kardeşim daha bereketli avlara inşallah...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() mertin dediklerine katılmamak mümkün değil.
avların bol olsun kardeşim. bir de şu makinenin tarihini kontrol et istersen. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Haldun abi tebrikler sarıkanatın maşşşşşşallahı var
![]() Diğerleride güzel akşamı çıkartmıştır ![]() Avların bereketli olsun
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşşallah Haldun,ağdan mı çıktı bunlar
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
ilahi erol abi, niye kurt düşürüyorsun... ![]() haldun kardeş bu arada seni görmüş oldum...güzel bi av olmuş... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() güven kardeş uyarı için teşekkürler...az kalsın bi pot kıracaktım...
![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Haldun kardeşim maşallah güzel bir av olmuş.SARIKANAT istavrit harika.En kötü avınız böyle geçsin abisi.Daha iyisi ve irisinin denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum.
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ilahi ishak abi daha irisi mi olur işte sarıkanatta son nokta
![]() dahada büyürse istavritlikten çıkar balina olur bu ![]()
![]() |