|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tarih: 05.12.2008
Av Yeri: Güzelbahçe 2. Liman Avcılar: Ali, Nadir, Sefa, Ömer, Ender, Önder, Umut, Haydar Yemler: Sülina ve sardalye Yine bir Nadir Abi organizasyonu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ohhhh keyif budur (Nadir, Ender, Ali) ![]() Sefa abimiz ve muhteşem pozu ![]() En muhteşem pozu bunlar olsa gerek. ![]() ![]() Muhabbete geelll ![]() ![]() Önder’in Kaptanlığına diyecek yok ![]() 1 değil 2 değil 3 değil tam 4 mıgri tutuldu (Bir tanesi farklı bişi ama) ![]() ![]() Sefa Abinin Abisi Ali Amca ![]() Ömer Abimiz uyuya kaldı dönerken hem de pancar motorun sesine aldırmadan uyuyor ![]() Nadir Abimiz ![]() Ben ![]() ![]() Nadir ağabeynin oğlu Haydar ile Ender Kaptan ![]() Bir karagöz ![]() Sefa Abinin tuttukları ![]() ![]() ![]() Sefa Abinin oğlu ![]() Herkese iyi Bayramlar Bu mesaj en son " 10-12-2008 " tarihinde saat 13:47 itibariyle umut_seker tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() cumartesi günü bizi teknelerine davet eden ender'e ve teknede bizle ilgilenen önder'e çok teşekkür ederim. bizle birlikte olan sefa, sefanın abisi ,umut, efesli ömer'e teşekkür ederim. belki balık yönünden çok verimli bir av değildi ama tanışmak ve dostluk açısından son derece verimli bir buluşma idi. tekrar birlikte olmak için günleri sayıyoruz. en kötü günümüzün böyle olması dileğiyle daha nice avlara inşallah.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() "gönül ne kahve ister ne kahvehane
gönül muhabbet ister, kahve bahane" balık olmasada o güzel muhabbetiniz yeter. tüm ekibe ellerinize gönlünüze sağlık diyorum. sevgiler...
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlarım.Balık olmasada birliktelik ve ortamın güzelliği yeter.Birdahakine irilerin denk glmesi dileklerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutluyorum tavuk balığı tutanı ayrıyetten tebrik ediyorum
![]() ![]() Bende istiyorum Ender abi başım çok şükür henüz kel değil ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ender ve önder kardeşlerime ayrı ayrı TEŞEKKÜRLER
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=İmBat;58042]Tüm ekibi kutluyorum tavuk balığı tutanı ayrıyetten tebrik ediyorum
![]() ![]() Bende istiyorum Ender abi başım çok şükür henüz kel değil ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() umut kardeşimede çok teşekkürler emeklerinden dolayı eline sağlık yeni raporlarınıda bekliyoruz .
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım emeğinize sağlık!!
İllaki tutmak gerekmiyor ortam güzel ekip süper muhabbet harika görünüyor daha ne olsun!!! Mühim olan kafayı boşaltmak stresten kurtulmak dertlerden uzak bir gün geçirmek daha nice muhabbetlere diyorum üstadım!!!
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm ekibi bende kutlarım.av bereketsiz olsada sohbet harikaymış.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
14.12.2008 Güzelbahçe, İzmir | umut_seker | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 24-12-2008 00:51 |
20.09.2008 İzmir Foça | barikant | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 22-09-2008 17:36 |
09.07.2008 güzelbahçe av raporu | volkanreis06 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-07-2008 19:08 |
02.05.2008 güzelbahçe raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 18-05-2008 22:24 |