![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ıldıra gideceğim bırakın çeşmeyi ege de hiç avlanmadım tüm bilgilere ihtiyacım var.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Valla ıldırı pek tavsiye etmem daha doğrusu çeşme tarafını pek tavsiye etmem bu aralar balık yok ıldırda yeni avlandım 2 parça karagöz aldım başka bişey yok.Ildırı geçince gerence var balık çiftliklerinin oralara gidebilirsin ama yinede bir bilen olmadan gitme derim ben o kadar gel git yaptım bi yer bulamadım bulduğum yerdede de balık tutamadım.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gidecek olduğunuz yerde bolca balık çiftliği mevcut, Emrah kardeşimizin dediği gibi Gerence yada Karareis taraflarına gitme şansınızda olabilir. Genelde o bölgede geceden sabaha avda verim alma şansınız yüksek. Yem olarak mamun, boru kurdu, yengeç, sardalya ve madya kullanabilirsiniz. Takım olarak köstekli ve hırsız takımlar kullanabilirsiniz. Umarım keyifli bir av yaşarsınız. RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Rastgelsin..
Yusuf R.D. - 1949 ŞANSINIZ BOL, BALIKLARINIZ BÜYÜK, YOLUNUZ AÇIK OLSUN... Bu mesaj en son " 09-05-2008 " tarihinde saat 20:33 itibariyle gerence tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ıldırda gayet balık aldık olta ile çogunluğu sarı kanat istavritti mercan karagöz gopezde var
Bu mesaj en son " 05-01-2009 " tarihinde saat 08:45 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selam. zeytinler mersin koy da iyi balık alırsınız.yolu kötü fakat balık bol.zahmete değer.rasgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yazmayı unutmuşum 40 kilo kadar aldık balıkları
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 4o kg deniz'den aldıysanız diyecek bişey bulamıyorum gercekten tebrıkler hafta sonu ordayım:d
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sayın Sinek lüften imza kısmını doldurunuz. Ayrıca sirkülerde adam başı limit 5 kg umarım 8-10 kişi av yapmışsınızdır.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
dostlarımla güzel bir ıldır anısı | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 26-10-2009 09:00 |
ıldır balık avı | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 08-09-2009 14:30 |
çeşme ,ıldır avı | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-03-2007 18:57 |
urla,karaburun ve ıldır gezisi | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 04-02-2007 11:17 |