|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yağmurlardan sonra teknemizi kontrol için çeşmealtına gittik. Teknemizin suyunu boşalttık, biraz rüzgar biraz yağmur olmasına rağmen iki ay aradan sonra yola çıktık. Yoldan biraz sülünes almıştık, vakit olursa bir iki olta atarız diye hekimin önüne kadar gittik çapayı attık. Yağmur yağmaya devam ediyordu yaklaşık yarım saat avlandık. Balık azda olsa sizlerle paylaşmak istedim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() afiyet olsun hem ziyaret hem ticaret misali kısa günün kazancı .
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahim bey az kaldı güzel günler artık daha yakın.
ümitle bekliyoruz. kısa günde olsa o özlemi yaşamışsınız. darısı bizlerinde başına. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahimcim bir ara fener tarafına kadar geldik, ileride 2-3 tekne olduğunu gördüm ama sırtıya niyet ettiğim için geri döndük. bilseydim uğrardım. paylaşımın için teşekkürler.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() demek mercanlar az da olsa hala yerlinde geziyormuş kaptan afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim abi ellerine sağlık!!!Mercan görmeyeli uzun zaman oldu!!!Bu sıkıntılı günlerde bizleri biraz geriye götüren resimler için teşekkürler!!Kısmetse az kaldı havalar düzelince tekrar başlayacağız inşaallah!!!!
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ellerinize sağlık.güzel mercanları özlemiştik.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() İbrahim yine maşallahın var.Yapmışsın çeşidi afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() güzel çeşitleme olmuş tebrikler rastgele
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İbrahimciğim tebrik ederim afiyet olsun görüşmek üzere
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa bir günün hasılatı... | seyirsubayi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 26-02-2010 19:40 |
Kısa bir kaçamak | Murat ADAK | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 16-11-2009 18:27 |
kısa bir aranın ardından izmarit ispari avlarım | hurriyet | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 02-03-2009 21:40 |
Kısa Kısa...Kısacık | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-10-2006 09:32 |